Simona Halep

Programul Simonei Halep până în aprilie 2021! La ce turnee va juca

15.01.2021 | 20:02
Programul Simonei Halep pana in aprilie 2021 La ce turnee va juca
ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a finalizat calendarul pentru primele patru luni din 2021. Astfel, numărul doi mondial va participa la nu mai puțin de cinci turnee în prima parte a anului, după ce în 2020 a participat doar la șase.

Simona Halep a ajuns deja în Australia și este în carantină alături de Darren Cahill și…Irina Begu, la complexul de cinci stele de la Adelaide.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Aleph News, Simona Halep și-a anunțat oficial programul pentru următoarele trei luni, ea urmând să joace după Australian Open la alte trei turnee.

Cum arată programul Simonei Halep până în aprilie 2021

După Australian Open, Simona Halep va participa la turneele de la Doha, Dubai și Miami. Ba, mai mult, înainte de a juca la Australian Open 2021, campiona noastră va participa în perioada 1-7 februarie, la unul din cele două turnee WTA 500 (fosta categorie Premier) programate la Melbourne, dar și la un demonstrativ de zile marialături de nume uriașe din tenisul masculin și feminin.

ADVERTISEMENT

Conform site-ului oficial al Australian Open, evenimentul va avea loc pe 29 ianuarie, la complexul Memorial Drive Tennis Club din Adelaide, iar organizatorii au precizat că turneul demonstrativ va fi împărțit în două sesiuni.

Turneele la care va participa Simona Halep în perioada ianuarie – aprilie

  • 1-7 februarie: turneul WTA 500 de la Melbourne
  • 8-21 februarie: Australian Open
  • 1-7 martie: WTA 500 Doha
  • 8-14 martie: WTA 1000 Dubai
  • 22 martie – 4 aprilie: WTA 1000 Miami
ADVERTISEMENT

Irina Begu, în echipa Simonei Halep la Adelaide

Simona Halep a făcut un gest frumos în Australia și a inclus-o pe Irina Begu în echipa sa, la fel cum Rafa, l-a adus pe Marc Lopez. Altfel, Irina şi Marc ar fi trebuit să intre în carantină la Melbourne. Simona are o relație foarte bună cu Irina Begu, deși lucrurile nu au stat întodeauna atât de bine între cele două.

În ultimii trei ani însă, cele două s-au apropiat foarte mult și au devenit prietene și în afara terenului, mai ales după ce au jucat împreună la dublu: „Mereu am fost apropiată de Simona, dar de anul trecut am legat o prietenie frumoasă”, recunoștea Irina Begu într-un interviu din 2018.

ADVERTISEMENT

Ultimul turneul la care se știe sigur că Simona Halep va participa este cel de la Miami, chiar dacă încă nu se cunosc foarte multe detalii, după cum a recunoscut-o chiar constănțeanca: „Se pare că o să se țină un turneu și la Miami. Nu se știe încă sigur, iar după accea vom vedea. Încă nu au făcut calendarul pentru că se schimbă de la săptămână la săptămănă”, spunea Halep pentru Aleph News.

ADVERTISEMENT