Fotbal intern

Programul socios DDB poate cumpăra clubul Dinamo în 60 de zile. Fanii vor mai lua o tranșă de acțiuni luna viitoare

15.06.2020 | 21:27
Programul socios DDB poate cumpara clubul Dinamo in 60 de zile Fanii vor mai lua o transa de actiuni luna viitoare
Programul socios DDB poate cumpăra clubul Dinamo în termen de 60 de zile în urma unei înțelegeri pe care a făcut-o cu acționarul majoritar Ionuț Negoiță. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Programul socios DDB poate cumpăra clubul Dinamo în termen de 60 de zile în urma unei înțelegeri pe care a făcut-o cu acționarul majoritar Ionuț Negoiță.

Fanii dinamoviști au achiziționat deja 20,06% din acțiunile deținute de Negoiță și și-au propus ca până la finalul lunii viitoare să mai achiziționeze 7,50%.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, fanii au mai preluat 10% din acțiunile clubului după ce au pompat 200.000 de euro în salariile restante ale jucătorilor și pentru plata datoriilor către ANAF. DDB a anunțat că numărul membrilor a depășit 7.000.

Clubul Dinamo, aproape de a fi cumpărat de suporteri prin programul DDB

Acum reprezentanții suporterilor au anunțat că au semnat un memorandum cu acționarul majoritar, prin care Programul DDB are dreptul să cumpere clubul Dinamo în termen de 60 de zile: ”Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric și ne dorim să fii și tu alături de noi”.

ADVERTISEMENT

Suporterii sunt convinși că această preluare va ajuta clubul să fie mai atractiv în ochii investitorilor. De altfel, Robert Thomas, reprezentantul DDB, a spus că în ultima vreme investitorii sunt mai atrași de Dinamo.

”În ultima vreme au început să ne caute și investitorii. Doar că, de data aceasta, investitorii vin să discute cu noi. Doar unde oamenii sunt serioși, discuțiile merg mai departe”, a spus Thomas.

ADVERTISEMENT

Sondajul lansat de Asociația ”Doar Dinamo București” (DDB) și Peluza Cătălin Hîldan (PCH) în legătură cu implicarea și mai puternică la Dinamo, până la preluarea în totalitate a acțiunilor deținute de Ionuț Negoiță, a arătat că 97,5% își doresc acest lucru.

Fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabău le-a dat o veste uriașă pentru viitor suporterilor echipei Dinamo București. Acesta a dezvăluit că a stat de vorbă cu Mircea Lucescu, i-ar acesta i-a lăsat impresia că ar fi interesat să revină într-o anumită formă la Dinamo.

ADVERTISEMENT