Programul Survivor România 2021, schimbat. Când se difuzează la TV

Alexa Serdan   
în Life
20/01/2021, 12:00
Programul Survivor România 2021, schimbat. Când se difuzează la TV
Programul Survivor România 2021, schimbat. Când se difuzează la TV. Sursa foto: Instagram.com

Survivor România 2021 a suferit o mică modificare perioada aceasta, producătorii competiției de la Kanal D luând decizia de a modifica grila de program a show-ului. Acesta se va difuza la o altă oră chiar de săptămâna aceasta. 

Mai exact, cel de-al doilea sezon al reality show-ului filmat în Republica Dominicană va apărea pe post în alt interval orar față de cel de până acum. Asta înseamnă că telespectatorii primesc o veste foarte bună legat de programul show-ului TV.

Așadar, Survivor România 2021 va fi difuzat la Kanal D de joi până duminică, începând cu orele 20:00, în loc de 22:00. Adrenalina, probele dure și tensiunile din competiția sportivă vor fi urmărite cu două ore mai devreme decât înainte.

Survivor România 2021, schimbare importantă. Competiția are o altă oră de difuzare

Buna dimineața, supraviețuitorilor! Venim cu vești bune!😍 Începând de săptămâna aceasta, Survivor România poate fi urmărit de joi până duminică de la ora 20:00, la Kanal D!♥️💙”, este mesajul lăsat pe pagina de Instagram.

Taberele s-au împărțit când au auzit vestea cea mare, unii fiind de părere că în felul acesta show-ul apare pe post în mai puține zile. Alții au declarat că sunt induși în eroare pentru că emisiunea apare în continuare în grila de programe de la ora 22:00.

De asemenea, au fost persoane care nu au apreciat decizia neașteptată venită din partea producătorilor Kanal D, aceștia dorind să vadă în continuare competiția din Republica Dominicană și în ziua de miercuri.

„Cică «venim cu vești bune» și ei reduc zilele de difuzare”, „Miercuri nu mai e?”, „Lasă că e bine, ce e prea mult strică” sau „Mai bine era să fie și miercuri. Chiar dacă era de la 22:00 nu era nicio problemă”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fanii Survivor România.

Momentan nu se cunoaște motivul pentru care producătorii de la Kanal D au luat hotărârea de a renunța la o zi de difuzare, mai ales că trebuie să se încadreze cu filmările pentru Survivor România până în luna mai, atunci când se va afla câștigătorul.

Faimoșii și Războinicii luptă pentru o sumă de 250.000 de lei, însă pentru asta au de înfruntat multe obstacole și trebuie să-și testeze limitele psihice și fizice, pe traseele sportive dificile, cât și în jungla dominicană. Până acum au fost eliminați Amna și Lucian, în joc fiind încă 22 de persoane.

Închide ×