Fotbal intern

Programul ultimelor etape din playoff! FCSB e mai avantajată decât CFR

23.04.2018 | 07:59
Programul ultimelor etape din playoff FCSB e mai avantajata decat CFR
ADVERTISEMENT

Programul ultimelor etape din playoff o avantajează pe FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru câştigarea titlului în sezonul 2017-2018 din Liga 1 Betano, după ce echipa lui Dan Petrescu a remizat la Iaşi.

CFR Cluj nu a reuşit să se impună în faţa celor de la CSM Politehnica Iaşi, scor 1-1, şi a ratat şansa de a juca din poziţia de egală a “roş-albaştrilor” derby-ul cu FCSB, programat etapa viitoare din playoff. Astfel, după egalul din Copou, echipa lui Dan Petrescu va veni la Bucureşti obligată să câştige cele trei puncte, mai ales că ardelenii vor avea un program mai greu decât FCSB.

ADVERTISEMENT

Programul ultimelor etape din playoff este mai uşor pentru FCSB

Pe lângă meciul direct din etapa a 7-a a playoff-ului, care va avea loc duminică, 29 aprilie, de la ora 20.45, FCSB mai are de jucat două partide în deplasare, cu CSM Politehnica Iaşi şi CS Universitatea Craiova, înainte de a încheia sezonul 2017-2018 pe teren propriu contra Astrei Giurgiu.

De partea cealaltă, clujenii au de jucat două meciuri acasă, dar vor întâlni adversari puternici precum CS Universitatea Craiova şi Viitorul Constanţa. Între cele două partide, CFR Cluj se va deplasa la Giurgiu, pentru duelul cu Astra.

ADVERTISEMENT

Iată programul ultimelor etape din playoff pentru FCSB şi CFR Cluj:

FCSB

ETAPA 7. FCSB – CFR Cluj

ETAPA 8. CSM Poli Iaşi – FCSB

ETAPA 9. CS Universitatea Craiova – FCSB

ETAPA 10. FCSB – Astra Giurgiu

CFR Cluj

ETAPA 7. FCSB – CFR Cluj

ETAPA 8. CFR Cluj – CS Universitatea Craiova

ETAPA 9. Astra Giurgiu – CFR Cluj

ETAPA 10. CFR Cluj – Viitorul Constanţa

 

 

Tags: