Sporturi

Programul zilei de 5 septembrie la US OPEN 2019. Când se joacă semifinalele feminine: Bianca Andreescu – Belinda Bencic și Serena Williams – Elina Svitolina

05.09.2019 | 19:35
Programul zilei de 5 septembrie la US OPEN 2019 Cand se joaca semifinalele feminine Bianca Andreescu  Belinda Bencic si Serena Williams  Elina Svitolina

Mai este foarte puțin până la momentul în care vom afla numele învingătorilor la US Open. În noaptea de joi, 5 septembrie spre vineri, 6 septembrie, vor avea loc semifinalele turneului feminin. Canadianca de sorginte română Bianca Andreescu este la un pas să urce pe Everestul fericirii. Un singur meci o mai desparte de prima finală de Grand Slam din carieră.

Programul zilei de 5 septembrie la US OPEN 2019

Mai devreme se vor juca semifinalele la dublu masculin. În primul meci, de la ora 20:30, cuplul Granollers-Zeballos va întâlni perechea Krawietz -Mies. Primii sunt favoriții numărul 6, ceilalți favoriții numărul 12. Cuplul Granollers – Zeballos este considerat a avea prima șansă, cotă 1,55 față de 2,40 pentru adversari. Nu a existat nici un meci anterior între cele două dubluri.

US OPEN 2019 joi 5 septembrie. Columbienii Farah și Cabal vor o nouă finală de Grand Slam

De la ora 22:00 câștigătorii de la Wimbledon, favoriții numărul 1 și locul 1 mondial la această oră, columbienii Farah și Cabal joacă în compania favoriților numărul 15, britanicul Jammie Murray și Neal Skupski. Interesant este că adversarii lui Cabal și Farah sunt formați din doi jucători care au evoluat de mai multe ori alături de frații lor: Jammie alături de Andy, Neal alături de Ken. Cotă 1,50 la victorie pentru columbieni. Nu există meciuri precedente.

Serena Williams are 4-1 la meciuri directe cu Elina Svitolina

De la ora 23:30 este programată și prima semifinală în turneul feminin de dublu. Perechea Ashleigh Barty – Viktoria Azarenka au cotă 1,20 să treacă de revelația turneului, perechea Sasnovich-Kuzmova. A doua semifinală se joacă vineri, între alte două jucătoare surpriză, americancele Dolehide și King și favoritele numărul 4, Mertens și Sabalenka.

US OPEN 2019 joi 5 septembrie. Serena Williams, încă o încercare pentru titlul 24

Abia în plină noapte, de la ora 02:00 va intra pe teren Serena Williams care va avea o misiune dificilă, ucraineanca Elina Svitolina având capacitatea de provoca surpriza, pentru că a prins forma maximă în acest moment după un an nu prea spectaculos. Este 4-1 la meciuri directe pentru americancă, învinsă doar la JO de la Rio de Janeiro în 2016. Cota pentru Serena e de 1,35 față de 3,20 Svitolina.

Bianca Andreescu și Belinda Bencic, semifinala noului val

Ultimul meci din program înseamnă confruntarea dintre două jucătoare tinere din noul val, care niciodată nu atins stadiul unor semifinale de Grand Slam. Este vorba de Bianca Andreescu și de Belinda Bencic. Nu există precedente între ele, iar bookmakerii dau cotă de 1,65 la victorie canadiencei de origini române, deși Bencic e pe 12 WTA și Andreescu trei locuri mai în spate.