Sporturi

Programul zilei de duminică, 1 septembrie, la US Open. La ce oră joacă Marius Copil la dublu, Raluca Olaru la dublu şi dublu mixt şi Roger Federer

Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 01.09.2019 | 13:55
US OPEN 2019 duminică 1 septembrie. Roger Federer joacă în optimi cu belgianul Goffin

Duminică, 1 septembrie, încep partidele din turul 4, faza optimilor de finală, la US OPEN 2019. Cu mici excepţii cei mai buni jucători din lume sunt încă la New York şi îşi ascut săbiile pentru confruntările care urmează şi care încep să devină tot mai grele şi mai interesante pe măsură ce avansăm spre momentele de vârf ale ultimului turneu de Grand Slam al anului.

Programul zilei de duminică, 1 septembrie, la US OPEN 2019

Ne-am fi dorit cu toţii ca în optimi să trăim emoţiile unui meci al campioanei de la Wimbledon, Simona Halep, dar aceasta este deja în vacanţă, urmată de Sorana Cârstea, amândouă răpuse de incredibilul joc la fileu al numărului 116 mondial, americanca Taylor Townsend, care întâi a executa-o pe Halep în turul 2 şi apoi, mult mai uşor, pe Sorana în turul 3 şi care, culmea, luni, 2 septembrie, va da în optimi tot de o jucătoare cu sorginte română, dar care joacă pentru Canada, Bianca Andreescu!

US OPEN 2019 duminică 1 septembrie

Aşa am rămas doar cu probele de dublu, dar şi acolo cu speranţe mici. La dublu masculin, de la ora 22:00, aproximativ, Marius Copil şi Nick Kyrgios îi vor avea în faţă pe favoriţii numărul 6, austriecii Oliver Marach şi Jurgen Melzer şi pornesc, evident, cu a doua şansă. Lucru demonstrat şi de cotele caselor de pariuri: 1,50 pentru austrieci, 2.50 pentru Copil şi Kyrgios.

US OPEN 2019 duminică 1 septembrie. Marius Copil şi Nick Kyrgios vor fi la al doilea lor meci împreună

Raluca Olaru joacă de două ori la interval de cinci ore

Singura noastră reprezentantă la US Open a rămas Raluca Olaru, care va trebui să facă un adevărat tur de forţă. Pentru că de la ora 18:00 va juca la dublu feminin, împreună cu chinezoaica Zhaoxung Yang împotriva perechii Liudmila Kichenok şi Jelena Ostapenko, adversarele fiind favorite, 1,60 faţă de 2,30.

US OPEN 2019 duminică 1 septembrie

Apoi, de la ora 23:30 sau poate chiar după miezul nopţii, depinde cât de repede se încheie meciurile de dinainte, alături de croatul Frank Skugor vor încerca să oprească pe favoriţii 4 la dublu mixt, Latishia Chan şi Ivan Dodig. 1,36 au cotă Chan şi Dodig, faţă de 3,20 Olaru şi Skugor.

US OPEN 2019 duminică 1 septembrie

Cel mai echilibrat meci la masculin are loc mult după miezul nopţii

Trei dintre favoriţi în turneul masculin vor fi pe teren. De la ora 19:00 Roger Federer îl va avea în faţă de belgianul David Goffin, iar abia după miezul nopţii, în sesiunea de seară, vor juca Novak Djokovic, cu Stan Wawrinka, de la ora 03:30, ora României şi mai înainte de la 00:00 rusul Daniil Medvedev cu germanul Koepfer.

US OPEN 2019 duminică 1 septembrie. Stan Wawrinka îl va întâlni pe Novak Djokovic

În turneul feminin trei partide se joacă în sesiunea de zi, cel mai interesant meci fiind Serena Williams – Petra Martic de la ora 21:00. În sesiunea de seară avem un singur joc, dar foarte interesant, de la ora 02:00 ora României, între Madison Keys şi Elina Svitolina.

US OPEN 2019 duminică 1 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!