Sporturi

Programul zilei de luni, 21 ianuarie, la Australian Open 2019! Cum arată tabloul optimilor de finală la Melbourne

20.01.2019 | 16:19
Programul zilei de luni 21 ianuarie la Australian Open 2019 Cum arata tabloul optimilor de finala la Melbourne
ADVERTISEMENT

Programul zilei de luni, 21 ianuarie, la Australian Open 2019, a fost anunţat de către organizatorii de la Melbourne. Primul turneu de Grand Slam al anului a debutat luni, pe 14 ianuarie, iar prima zi din a doua săptămână de acţiune la Antipozi este pe cale să înceapă. Cea de-a noua zi de concurs la Melbourne se anunţă a fi una plină de spectacol. Meciurile de la Melbourne vor putea fi urmărite în România pe canalele Eurosport.

Pe principala arenă a complexului din Melbourne vor avea loc meciuri tari. În sesiunea de zi, japoneza Naomi Osaka şi letona Anastasija Sevastova vor intra primele pe teren pentru meciul lor din optimile de finală. Mai apoi se vor disputa partidele dintre germanul Alexander Zverev şi canadianul Milos Raonic, iar în sesiunea de seară va avea loc meciul vedetă de la Australian Open, cel dintre liderul mondial din WTA, Simona Halep, şi cea mai titrată jucătoare aflată în activitate, Serena Williams, iar mai apoi partida dintre liderul mondial din ATP, Novak Djokovic, împotriva rusului Daniil Medvedev.

ADVERTISEMENT

Cine sunt românii care vor evolua în cea de-a noua zi de concurs la Melbourne

Nici pe Margaret Court Arena nu vor fi meciuri mai puţin interesante. În prima parte a zilei va avea loc meciul dintre americanca Madison Keys şi Elina Svitolina, iar mai apoi un meci de dublu, cel dintre Alize Cornet şi Petra Martic contra echipei formate din Shuai Zhang şi Sam Stosur, iar mai apoi două meciuri de simplu, cele dintre iberica Garbine Muguruza şi Karolina Pliskova şi cel dintre Pablo Carreno Busta şi Kei Nishikori.

La simplu, România areo singură reprezentată pe tabloul de simplu feminin la seniori. În schimb, în proba de masculin la juniori, avem doi reprezentanţi. Este vorba despre Nicholas David Ionel, care va evolua la dublu alături de vietnamezul Phuong Van Nguyen, contra perechii alcătuite din Lodewijk Weststrate şi Alexandr Binda. Filip Jianu va evolua şi el luni, în ambele probe, atât la simplu, cât şi la dublu. Românul va juca la simplu contra britanicului Connor Thomson.

ADVERTISEMENT