Sporturi

Programul zilei de luni, 3 septembrie, la US Open 2018. Şarapova şi Federer, în sesiunea de seară pe Arthur Ashe

03.09.2018 | 10:00
Programul zilei de luni 3 septembrie la US Open 2018 Sarapova si Federer in sesiunea de seara pe Arthur Ashe

Programul zilei de luni la US Open 2018. Care sunt meciurile şi jucătorii care vor evolua în cea de-a opta zi la ultimul Grand Slam al anului, US Open.

Am aflat care sunt meciurile de luni, 3 septembrie, la US Open 2018. Organizatorii au anunțat programul partidelor din cea de-a opta zi a turneului de la New York. Aşadar, pe arena principală, Arthur Ashe, de la ora 19, ora României, Madison Keys, finalista de anul trecut de la US Open 2018 şi locul 14 WTA, va deschide ziua cu partida contra sportivei din Slovcia, Dominika Cibulkova, locul 35 WTA, mai apoi având loc un meci foarte interesant la Flushing Meadows, o partidă de pe tabloul de simplu masclin, cel dintre sârbul Novak Djokovic şi portughezul Joao Sousa, locul 68 ATP. Vezi toate detaliile despre meciurile de la US Open accesând aplicaţia de mai jos: scoruri game cu game, programul complet al meciurilor şi toate rezultatele zilei de la Flushing Meadows.

În continuare, pe arena principală, în sesiunea de seară, care începe în România de la ora 2, o partidă de la care toată lumea are aşteptări foarte mari este cea dintre favorita numărl 22, Maria Şarapova şi sportiva din Spania, Carla Suarez Navarro, locul 24 WTA, sportive care vor intra pe teren pentru meciul din optimile de finală, acesta fiind al şaselea lor meci în circuitul femin de tenis, Şarapova conucând cu 4-1, iar ultimul meci acolo se va disputa între australianul John Millman, loul 55 ATP, şi legendarul Roger Federer, locul 2 ATP. Totul despre turneul de la Flushing Meadows.

Programul zilei de luni la US Open 2018. Începe a doua săptămână de tenis la ultimul turneu de Grand Slam al anului

Pe cea de-a doua arenă ca mărime din complexul de la Flushing Meadows, Louis Armstrong, în sesiunea de zi vor avea loc trei partide. Japonezul Kei Nishikori, favoritul numărul 21, îl va întâlni pe germanul de pe locul 34 ATP, Philipp Kohlschreiber. Mai apoi, pe arena proaspăt inaugurată la New York, va avea loc un meci de pe tabloul de simplu feminin, cel dintre bielorusa Aryna Sabalenka şi favorita numărul 20, jucătoarea din Japonia, Naomi Osaka. Ultimul meci de pe acest teren este cel dintre croatul Marin Cilic, favoritul numărul 7 şi belgianul David Goffin, capul de serie 10. Ultimul meci de pe Grandstand este cel dintre cehoaica Marketa Vondrousova şi ucraineanca Lesia Tsurenko, locul 36 WTA.

România, fără reprezentante în proba de simplu şi dublu la Flushing Meadows

Perechea Raluca Olaru/Xinyun Han (România/China) a fost eliminată, sâmbătă, în turul doi al probei de dublu din cadrul turneului de la New York. Olaru şi Han au fost învinse de favoritele 3, sportivele din Cehia, Andrea Hlavackova şi Barbora Strycova, scor 6-1, 7-6 (5), într-o oră şi 32 de minute. Pe tabloul de dublu feminin nu a mai rămas astfel nicio româncă. Irina Begu şi Monica Niculescu, favorite 15, au fost, de asemenea, eliminate în turul doi.

Perechile Sorana Cîrstea/Sara Sorribes Tormo (România/Spania), Irina Bara/Alize Cornet (România/Franţa) şi Ana Bogdan/Iulia Putintseva (România/Kazahstan) nu au trecut de runda inaugurală. România nu mai are reprezentante nici la simplu, după ce Sorana Cîrstea, locul 51 WTA, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 7-5, de rusoaica Maria Şarapova, locul 22 WTA, în turul al doilea. Simona Halep, locul I WTA, şi Monica Niculescu, locul 61 WTA, au pierdut în turul inaugura, iar Irina Begu, locul 59 WTA şi Ana Bogdan, locul 83 WTA, au părăsit competiţia în turul al treilea.

În schimb, perechea Raluca Olaru/Franko Skugor (România/Croaţia) s-a calificat, duminică, în sferturile de finală ale probei de dublu mixt din cadrul US Open. Olaru şi Skugor au învins în turul doi echipa Katarina Srebotnik/Michael Venus (Slovenia/Noua Zeelandă), cap de serie 7, scor 4-6, 6-4, 16-14, într-o oră şi 33 de minute. În sferturile de finală, cei doi sportivi calificaţi vor întâlni perechea Alicja Rosolska/Nikola Mektic (Polonia/Croaţia).