Sporturi

Programul zilei de miercuri, 23 ianuarie, la Australian Open 2019! Cum arată tabloul sferturilor de finală la Melbourne

22.01.2019 | 14:00
Programul zilei de miercuri 23 ianuarie la Australian Open 2019 Cum arata tabloul sferturilor de finala la Melbourne

Programul zilei de miercuri, 23 ianuarie, la Australian Open 2019, a fost anunţat de către organizatorii de la Melbourne. Primul turneu de Grand Slam al anului a debutat luni, pe 14 ianuarie, iar a treia zi din a doua săptămână de acţiune la Antipozi este pe cale să înceapă. Cea de-a 11-a zi de concurs la Melbourne se anunţă a fi una plină de spectacol. Partidele de la Melbourne pot fi urmărite în România pe canalele Eurosport.

Pe principala arenă a complexului din Melbourne, Rod Laver Arena, vor avea loc meciuri tari. Sesiunea de zi se va deschide cu un meci tare de pe tabloul feminin de simplu. Naomi Osaka şi Elina Svitolina se vor duela pentru un loc în semifinale la Melbourne. Mai apoi se vor disputa partidele dintre americanca Serena Williams şi sportiva din Cehia, Karolina Pliskova şi cel dintre sârbul Novak Djokovic, liderul mondial din ATP şi japonezul Jei Nishikori (de la ora 10.30, ora României). În sesiunea de seară vor mai evolua şi Sam Stosur împreună cu Shuai Zhang, contra perechii formate din Barbora Strycova şi Marketa Vondrousova.

Cine este românul care va evolua în cea de-a 11-a zi de concurs la Melbourne

Pe a doua cea mai mare arenă din complexul sportiv de la Melbourne, Margaret Court Arena, se vor disputa miercuri, 23 ianuarie, doar meciuri de dublu. La seniori în probele de simplu, dublu şi dublu mixt, România nu mai are niciun reprezentant, asta după ce luni, principala favorită de pe tabloul feminin, Simona Halep, a fost eliminată în trei seturi de către Serena Williams, scor 1-6, 6-4, 4-6. În schimb, în proba de masculin la juniori, avem un reprezentant. Este vorba despre Filip Jianu, care va evolua la dublu alături de ibericul Nicolas Alvarez Varona, contra perechii formate din Tristan Schoolkate şi Dane Sweeny, ambii din Australia. La simplu, Filip Jianu, faovirt 4 al competiţiei, îl va înfrunta în turul trei pe americanul Toby Alex Kodat.

Tags: