Sporturi

Programul zilei de marţi, 3 septembrie, la US Open. La ce oră joacă Roger Federer şi Serena Williams

03.09.2019 | 13:00
Programul zilei de marti 3 septembrie la US Open La ce ora joaca Roger Federer si Serena Williams

De marţi, 3 septembrie, încep la US OPEN 2019, partidele din cadrul sferturilor de finală. La fel ca şi până acum meciurile vor fi împărţite câte două pe zi, marţi şi miercuri, atât la masculin, cât şi la feminin. Din punctul nostru de vedere, al românilor, ultimul turneu de Grand Slam s-a încheiat şi practic speranţele noastre la o nouă performanţă s-au risipit în momentul în care Simona Halep a fost trimisă acasă de numărul 116 mondial, americanca Taylor Townsend.

Programul zilei de marţi, 3 septembrie, la US OPEN 2019

Turneul feminin a abundat în rezultate surprinzătoare. În afara Simonei Halep au ieşit şi locurile 2 şi 3 WTA, Ashleigh Barty şi Karolina Pliskova, practic la acestă oră turneul rămânând, conform clasamentelor, într- singură favorită, liderul mondial Naomi Osaka, dar ar fi o mare greşeală să vedem lucrurile aşa, deoarece chiar dacă nu e în top 5 Serena Williams, cea care aleargă cu disperare după titlul 24 în turnee de Grand Slam, este la fel de mare favorită ca şi Osaka sau poate chiar mai mare decât nipona, pentru că tot publicul e de partea ei.

US OPEN 2019 marţi 3 septembrie

În turneul masculin Roger Federer, Rafael Nadal şi rusul Daniil Medvedev sunt cei trei muşchetari care pot râvni la trofeu şi la cele 3,8 milioane dolari premiul cel mai mare din istoria turneelor de Grand Slam. Asta pentru că liderul mondial, sârbul Novak Djokovic, a trebuit să abandoneze în setul trei în faţa lui Stan Wawrinka, la scorul de 2-0 pentru elveţian, pentru că umărul accidentat încă de la Cincinnati şi ţinut cu inflamante a cedat până la urmă.

US OPEN 2019 marţi 3 septembrie. Roger Federer are misiune uşoară cu bulgarul Dimitrov

Medvedev – Wawrinka şi Svitolina – Konta meciurile echilibrate

Marţi, 3 septembrie avem primele două partide din turneele masculin şi feminin. Elveţianul Roger Federer, care i-a mitraliat pur şi simplu în ultimele două meciuri, pe Daniel Evens şi respectiv belgianul Goffin, nici unul nereuşind să adune ghemuri pentru un set, joacă împotriva bulgarului Grigor Dimitrov, care poate acea acceaşi soartă. Al doilea meci este pur şi simplu unul exploziv, pentru că rusul Daniil Medvedev îl va întâlni pe învingătorul lui Djokovic, elveţianul Stan Wawrinka. Dacă ar bate Wawrinka ar exista uriaşe şanse să avem o semifinală elveţiană.

US OPEN 2019 marţi 3 septembrie. Cel mai tare meci din sferturi la masculin e Wawrinka – Medvedev

În turneul feminin cele două meciuri sunt Serena Williams contra chinezoaicei Wang, cea care a produs surpriza de a scoate pe Ashleigh Barty şi un meci mult mai echilibrat, Elina Svitolina împotriva britanicei Johanna Konta, autoarea eliminării favoritei numărul 3, Karolina Pliskova.