Sporturi

Programul zilei de miercuri, 4 septembrie la US OPEN 2019. Când joacă Bianca Andreescu şi Rafael Nadal

04.09.2019 | 13:00
Programul zilei de miercuri, 4 septembrie la US OPEN 2019. Când joacă Bianca Andreescu şi Rafael Nadal
US OPEN 2019 miercuri 4 septembrie. Bianca Andreescu joacă în sferturi cu Elise Mertens

Miercuri, 4 septembrie se joacă ultimele două meciuri din cadrul sferturilor de finală de la US OPEN 2019, atât la masculin, cât şi la feminin. În turneul masculin revelaţia Matteo Berettinim îl va avea ca adversar pe francezul Gael Monfils, din acest meci urmând a se decide posibilul adversar al lui Rafael Nadal.

Programul zilei de miercuri, 4 septembrie, la US OPEN 2019

Spaniolul joacă în al doilea sfert de finală, după miezul nopţii, în compania argentinianului Diego Schwarzmann, cel care a reuşit să îl elimine în optimi pe germanul Alexander Zverev. Schwarzmann este un apărător prin excelenţă şi încă unul foarte bun, însă în faţa tăvălugului Rafael Nadal îi va fi foarte greu să reziste.

US OPEN 2019 miercuri 4 septembrie

De altfel, dacă nu va interveni nimic spectaculos ne vom duce spre o finală la masculin între locurile 2 şi 3 în clasamentul ATP, respectiv Rafael Nadal -. Roger Federer. Liderul mondial, sârbul Novak Djokovic, s-a retras în optimi, la scorul de 2-0 în favoarea lui Stan Wawrinka, acuzând probleme serioase la umărul stâng, probleme apărute încă din turneul de la Cincinnati.

US OPEN 2019 miercuri 4 septembrie. Diego Schwarzmann faţă în faţă cu Rafael Nadal

Ne îndreptăm spre o posibilă finală Bianca Andreescu – Serena Williams

La feminin, ultimele două sferturi programează partidele Bianca Andreescu – Elise Mertens şi Belinda Bencic – Donna Vekic. Canadianca pe jumătate româncă are mari şanse să urce în semifinale, în timp ce partida dintre croată şi elveţiancă este deschisă oricărui rezultat. Cele două învingătoare din acest meci se vor întâlni apoi în senifinală.

Şi în turneul feminin există mari şanse să ajungem la o finală cu conotaţie românească, măcar pe jumătate. În sensul în care Serena Williams să o întâlnească pe Bianca Andreescu în ultimul act al US Open, americanca alergând de vreo doi ani după al 24-lea titlu de Grand Slam din carieră. Însă şi Bianca visează să ajungă în prima ei finală de Grand Slam, acolo unde totul este posibil.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri