Sporturi

Programul zilei de sâmbătă, 19 ianuarie, la Australian Open 2019! 4 tenismeni din România vor evolua în ziua a şasea de concurs

18.01.2019 | 15:09
Programul zilei de sambata 19 ianuarie la Australian Open 2019 4 tenismeni din Romania vor evolua in ziua a sasea de concurs

Programul zilei de sâmbătă, 19 ianuarie, la Australian Open 2019, a fost anunţat de către organizatorii de la Melbourne. Primul turneu de Grand Slam al anului a debutat luni, pe 14 ianuarie, iar rezultatele surprinzătoare au apărut imediat pe tablourile ATP şi WTA. Partidele au o miză mult mai mare, premiile au crescut considerabil în ultimii ani, iar jucătorii sunt tot mai motivaţi să obţină performanţe la primul turneu de Grand Slam al anului. Cea de-a şasea zi de concurs la Melbourne se anunţă a fi una plină de spectacol. Meciurile de la Melbourne vor putea fi urmărite în România pe canalele Eurosport.

Pe principala arenă a complexului din Melbourne vor avea loc meciuri tari. În sesiunea de zi, chinezoiaca Shuai Zhang şi Elina Svitolina vor intra primele pe teren pentru meciul lor din turul al treilea. Mai apoi se vor disputa partidele dintre Dayana Yastremska şi Serena Williams, Novak Djokovic şi Denis Shapovalov (după ora 6 dimineaţa), iar în sesiunea de seară meciurile dintre favoritul publicului, Alex Bolt şi Alexander Zverev şi Camila Giorgi şi Karolina Plsikova.

Cine sunt românii care vor evolua în cea de-a şasea zi de concurs la Melbourne

Nici pe Margaret Court Arena nu vor fi meciuri mai puţin interesante. În sesiunea de zi vor avea loc meciurile dintre Naomi Osaka şi Su-Wei Hsieh, Joao Sousa şi Kei Nishikori, Elise Mertens şi Madison Keys (după ora 6, ora României), iar în sesiunea de seară vor avea loc partidele dintre liderul mondial din WTA, Simona Halep şi Venus Williams (de la ora 10, ora României) şi cel dintre Lucas Pouille şi australianul Alexei Poyrin.

La simplu, România va mai avea un reprezentant în competiţie. Este vorba despre juniorul Filip Jianu, favoritul numărul 4, care va evolua în primul tur la Australian Open contra italianului Matteo Arnaldi. La dublu feminin vor evolua două românce, ambele din aceeaşi echipă. Irina Begu şi Mihaela Buzărnescule vor întâlni pe terenul numărul 13 în ultimul meci pe Alize Cornet şi Petra Martic.