Sporturi

Programul zilei de sâmbătă, 31 august, la US Open. La ce oră joacă Rafael Nadal, Bianca Andreescu și Naomi Osaka

31.08.2019 | 12:13
Programul zilei de sambata 31 august la US Open La ce ora joaca Rafael Nadal Bianca Andreescu si Naomi Osaka

Sâmbătă, 31 august, nu este doar ultima zi a acestei luni și, calendaristic vorbind, a anotimpului de vară, ci și ultima zi a turului 3 în turneul de Grand Slam de la US Open. Din păcate, urmare a imensei surprize provocate de aproape necunoscuta jucătoare americană Taylor Townsend în turul 2, când a făcut meciul vieții și a reușit să  o elimine la tie-break pe Simona Halep, mai suntem foarte puțin conectați emoțional la spectacolul acestui ultim Grand Slam al anului.

Programul zilei de sâmbătă, 31 august, la US OPEN 2019

Cu partidele de sâmbătă, 31 august, se va intra de acum înainte în partea a doua a competiției, acolo unde, cu câteva excepții, Simona Halep fiind una dintre ele, valorile s-au triat și încep să rămână doar numele mari de top. Dar și în această zi există câteva puncte de atracție incontestabile, programul fiind împărțit, ca de obicei, în cele două sesiuni, de zi și de seară.

US OPEN sâmbătă 31 august

La masculin cel mai așteptat meci va fi de la ora 20:30, al doilea favorit al turneului, Rafael Nadal, urmând a primi replica sud-coreeanului Chung, jucătorul cu ochelari. Mai promit meciuri atractive întâlnirile John Isner – Marin Cilic, Gael Monfils – Denis Şapovalov şi Andrei Rublev -.Nick Kyrgios. Acestea sunt meciuri care pot ajunge şi la cinci seturi.

US OPEN sâmbătă 31 august. Sud coreeanul Chung în faţa lui Rafael Nadal

Bianca Andreescu întâlneşte pe campioana de la Australian Open 2018

În turneul feminin, în afară de jocul dintre Sorana Cîrstea şi învingătoarea Simonei Halep, americanca Taylor Townsend, în care sperăm ca sportiva de peste Ocean să nu se specializeze în executarea româncelor, mai sunt jocuri foarte interesante. Unul dintre acestea implică o jucătoare cu puternice origini româneşti, canadianca Bianca Andreescu.De la ora 19:00 va juca în compania învingătoarei de la Australian Open 2018, daneza Caroline Wozniacki.

US OPEN sâmbătă 31 august

Liderul mondial, nipona Naomi Osaka, va intra pe teren în sesiunea de noapte. de la ora 02:00, adversară fiind senzaţia tenisului american, Cori Gauff, care abia are 16 ani. Foarte interesant va fi meciul dintre Julia Goerges şi olandeza Kiki Bertens, în program de la ora 19:30.

Programul celor mai interesante meciuri de sâmbătă, 31 august, la US OPEN 2019

Sâmbătă, 31 august

  • ora 19:00 Andreescu – Wozniacki WTA
  • ora 19:30 Goerges – Bertens WTA
  • ora 20:30 Nadal – Chung ATP
  • ora 21:00 Cilic – Isner ATP

Duminică, 1 septembrie

  • ora 02:00 Şapovalov – Monfils ATP
  • ora 02:00 Gauff – Osaka WTA
  • ora 03:30 Rublev – Kyrgios ATP
  • ora 04:00 Bencic – Kontaveit WTA