Sport

Progresul Spartac – Dinamo 0-1 în Liga 2 Casa Pariurilor. “Câinii” câştigă la debut, după un meci modest. Doi jucători au fost eliminaţi

Partida Progresul Spartac - Dinamo s-a jucat în etapa 1 din Liga 2 Casa Pariurilor. "Câinii" au câştigat la debutul în eşalonul secund, după un meci cu doi jucători eliminaţi.
04.08.2022 | 12:12
Progresul Spartac  Dinamo 01 in Liga 2 Casa Pariurilor Cainii castiga la debut dupa un meci modest Doi jucatori au fost eliminati
Progresul Spartac - Dinamo este primul meci al etapei 1 din Liga 2 Casa Pariurilor
ADVERTISEMENT
04-08-2022
14:00

Progresul Spartac - Dinamo 0-1 (Borduşanu 27)

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE ALE MECIULUI

FINAL: Dinamo o învinge pe Progresul Spartac, în primul meci al etapei 1, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Antonio Borduşanu, în minutul 27. Ambele echipe au terminat meciul în inferioritate numerică.

Min. 90+6: Şi Progresul Spartac joacă în zece, după ce Andrei Matei a văzut roşu direct pentru că l-a scuipat pe unul dintre adversari.

Min. 76: Dinamo joacă în inferioritate numerică după ce Costin Amzăr a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben primit.

Min. 27: GOOOL Dinamo! Borduşanu a scăpat de adversarul direct, a rămas singur cu portarul şi a deschis scorul.

Min. 7: Oncescu, portarul lui Dinamo, a fost la un pas să fie deposedat de Tudorache, însă a reuşit să reţină balonul

Min. 1: A început meciul Progresul Spartac – Dinamo.

04-08-2022
12:29

Echipele de start la Progresul Spartac - Dinamo, primul meci al sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor

Dinamo va debuta în Liga 2 Casa Pariurilor în chiar primul meci al sezonului. Pentru duelul cu Progresul Spartac, antrenorul Ovidiu Burcă va trimite în teren următorul „11“:

  • Oncescu – Moura, Ţone, Giafer, Amzăr – Dudea, Roşu – Borduşanu, Bani, Lazăr – Buhăescu.

Progresul Spartac va debuta în Liga 2 Casa Pariurilor cu următorul prim “11”, trimis în teren de Andrei Erimia

  • M. Ciontoș – M. Șandru, N. Leafu, E. Radu, D. Parfeon – E. Lixandru, A. Grigore – L. Boiangiu, A. Dițu, L. Florică – I. Tudorache

 

Meciul Progresul Spartac – Dinamo are loc joi, 4 august, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei inaugurale a noului sezon din Liga 2 Casa Pariurilor. Progresul Spartac a reușit promovarea, în urma meciurilor de baraj, din Liga 3, în timp ce alb-roșiii din Ștefan cel Mare au pierdut barajul de supraviețuire cu U Cluj și au retrogradat din Superliga, pentru prima dată în istoria lor.

Unde se joacă meciul Progresul Spartac – Dinamo

Întâlnirea Progresul Spartac – Dinamo se dispută joi, 4 august, de la ora 17:00, pe stadionul din Clinceni, acolo unde va juca oficial, în acest sezon, meciurile de acasă formația Unirea Constanța. A fost o adevărată tevatură lgată de arena unde va avea loc primul meci oficial al noului sezon din Liga 2 după ce terenul din Intrarea Vrabiei al Progresului Spartac nu a fost omologat, existând anumite cerințe care nu au fost îndeplinite de gazde.

ADVERTISEMENT

Mutat la centrul de pregătire al FRF, la Buftea, a apărut problema absenței spectatorilor, pentru că jandarmeria a refuzat să se implice, din cauza suporterilor dinamoviști. În cele din urmă, FRF a aprobat ca partida să aibă loc la Clinceni și, astfel, la joc vor putea asista și fanii celor două echipe, în special numeroasa galerie a „câinilor“.

Cine transmite la TV partida Progresul Spartac – Dinamo

Partida Progresul Spartac – Dinamo se joacă joi, 4 august, de la ora 17:00, pe stadionul din Clinceni, în etapa de debut a noului sezon de Liga 2 Casa Pariurilor și va fi transmisă în direct pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți urmări și dacă veți alege să intrați pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Clinceni, se anunță o zi de joi caniculară, cu maxima zilei atingând la ora prânzului 33-34 de grade și cu șanse aproape de zero să cadă vreun strop de ploaie. La ora partidei va fi foarte cald, cu siguranță fiind nevoie de pauze de hidratare. Ceea ce va trebui să decidă centralul acestui joc, Claudiu Marcu din Constanța.

Dinamo a făcut cinci achiziții înainte de meciul cu Progresul Spartac

Progresul Spartac va ataca Liga 2 cu unul dintre cele mai tinere loturi, la nivel de eșalon secund. Au fost făcute doar patru transferuri, dintre care două sunt revenirile lui Leafu și Boiangiu, iar perspectiva de a reuși o clasare fără emoții pare o tentativă destul de greu de dus la capăt. Dar antrenorul Andrei Eremia rămâne optimist.

ADVERTISEMENT

Dinamo a făcut, cu puțin timp înainte de meciul de la Clinceni, din prima etapă, nu mai puțin de cinci achiziții, ajungând la zece în privința numărului de transferuri efectuate în această vară. Antrenor este Ovidiu Burcă, iar acesta consideră că echipa are foarte mulți tineri, dar, la fel ca la Progresul, e nevoie pe lângă ei de fotbaliști cu experiență, pentru a se ataca imediat obiectivul revenirii în primul eșalon.

Cote la pariuri la jocul Progresul Spartac – Dinamo

Dinamo a primit girul de echipă favorită în confruntarea cu Progresul Spartac, cota „câinilor“ la victorie fiind de 1,85. Dacă puștii lui Andrei Eremia ar da lovitura cota lor pentru cele trei puncte ajunge la 3,90. Și un gol înscris de bleu-albaștri are valoarea de 1,60 iar varianta total goluri 2-5 ajunge la cota de 1,35.

ADVERTISEMENT

Dinamo și Progresul nu s-au mai aflat față în față de ani buni, de când echipa lui Andrei Eremia se numea FC Național și devenise o forță în prima divizie, avându-l președinte pe actulul boss al LPF, Gino Iorgulescu. După retrogradare, clubul din Parcul cu Platani s-a prăbușit și a ajuns tocmai în a patra divizie. Astăzi, mai există acolo o altă echipă care pretinde că ea este urmașa Progresului.

ADVERTISEMENT