Fotbal intern

Proiect de totul sau nimic propus de Hagi la Viitorul: „Am făcut publică oferta. Dacă nu-mi iese, nu voi mai continua”

16.12.2018 | 16:43
Proiect de totul sau nimic propus de Hagi la Viitorul Am facut publica oferta Daca numi iese nu voi mai continua

Gheorghe Hagi vrea să facă din Viitorul Constanța cel mai puternic club din România și are deja planul pregătit pentru următorul sezon. „Regele” vrea să atragă alți nouă investitori pe lângă el, cu scopul de a crește considerabil nivelul acestei echipe.

În același timp, Hagi a anunțat că, dacă planul nu-i va ieși, nu va mai fi antrenor la Viitorul și se va ocupa doar de rolul de manager. Viitorul a câștigat deja un titlu de campioană în România, în urmă cu doi ani, când s-a ajuns la TAS după o contestație depusă de FCSB.

Hagi continuă însă să colaboreze cu FCSB în materie de transferuri, iar Tudor Băluță și Ionuț Vînă au șanse mari să se transfere la gruparea roș-albastră.

Proiect de totul sau nimic propus de Hagi la Viitorul

„Dorim să ne dezvoltăm și să ne perfecționăm din sezonul viitor, să devenim o echipă mai competitivă. Dacă nu, cu siguranță, pe mine nu o să mai vedeți pe bancă la Viitorul. Mentalitatea mea este să câștig, vreau să fiu cel mai bun. Dacă nu avem potențialul să ne batem pentru a fi una dintre cele mai bune echipe din România, nu voi mai continua, iar obiectivul îl vor anunța antrenorul care va veni și conducerea.

 Suntem un club privat, o societate pe acțiuni, iar parteneri înseamnă acționari. Să vă spun câți o să fie! 9 și cu mine, 10! Am purtat tricoul cu acest număr și cred că 10 este cel mai bun în teren, cu rolul de a face diferența. Toți cu părți egale. Sau fiecare cât vrea să dea, iar eu cu 10 la sută.

Să vină și să ia cineva și 90 la sută, nu-i nicio problemă. Eu o să am votul de aur, din punct de vedere tehnic. Dau partea administrativă altcuiva, iar tehnicul îl duc eu în următorii 5 ani. Să propun Consiliului Director strategia tehnică! Cred că și ei vor să rămân, nimeni nu vrea să plec. Am făcut publică oferta”, a spus Gheorghe Hagi.

Tags: