Fotbal international

Proiect inedit în Spania! Fanii lui Leganes pot urmări live cum se antrenează fotbaliştii în autoizolare. VIDEO

16.03.2020 | 19:38
Proiect inedit in Spania Fanii lui Leganes pot urmari live cum se antreneaza fotbalistii in autoizolare VIDEO
ADVERTISEMENT

Epidemia de coronavirus a făcut ravagii în întreaga lume și a dat peste cap desfășurarea competițiilor sportive. Totuși, spaniolii încearcă să treacă peste epidemie printr-un proiect inedit, în care fanii lui Leganes pot urmări live cum se antrenează fotbaliștii în autoizolare.

Fanii lui Leganes pot urmări live cum se antrenează fotbaliştii în autoizolare

Fanii lui Leganes pot urmări live cum fotbaliștii se antrenează în autoizolare, în urma unui proiect indeit, menit să mai aline din suferința pe care epidemia de coronavirus a creat-o.

ADVERTISEMENT

Pol Lorente, preparatorul fizic al lui Leganes, a ținut primele cursuri online, iar fanii ibericilor au fost foarte încântați de inițiativă.

Fanii au fost bucuroși de antrenament

Fanii lui Leganes au fost bucuroși de inițiativa clubului și au lăsat mai multe reacții pe rețelele de socializare: „Este un lucru foarte bun că avem parte de acest antrenament. Mă bucur pentru că clubul s-a gândit și la noi”.

ADVERTISEMENT

„În sfârși îmi găsesc motivația să fac mișcare dacă tot sunt izolat în casă. Mulumim clubului pentru inițiativă, sunt sigur că nu sunt singurul care s-a distrat”, a fost reacția unui alt fan.

Situația în Spania este mult mai gravă decât în România, iar coronavirusul a ajuns să-i infecteze și pe sportivi, cinci fotbaliști de la Valencia au fost depistați pozitiv cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„Valencia CF raportează că cinci cazuri pozitive de coronavirus – Covid-19 au fost detectate la jucători și tehnicieni din prima echipă. Toți sunt în acest moment la domiciliu, în stare de sănătate bună și cu măsuri de izolare conform reglementărilor.

Pe lângă informațiile pe care le va furniza în următoarele ore, clubul își reiterează sprijinul pentru autoritățile din domeniul sănătății în campania de sensibilizare socială pentru ca întreaga populație să rămână acasă și să continue cu toate măsurile de igienă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Valencia CF consolidează încrederea în sistemul nostru de sănătate și în recomandările Ministerului Sănătății pentru acele cazuri ușoare de infecție cu coronavirus care sunt izolate la domiciliu.”, se arată în comunicat al clubului.

ADVERTISEMENT