Fotbal international

Proiectul extraterestru al celor de la PSG: Messi, Ramos și Pogba, din vară la Paris!

06.02.2021 | 12:13
Proiectul extraterestru al celor de la PSG Messi Ramos si Pogba din vara la Paris
ADVERTISEMENT

PSG pregătește un proiect extraterestru pentru sezonul următor, cu transferuri de renume precum Pogba, Messi sau Sergio Ramos plănuite din vară la Paris. Formația franceză nu stă pe gânduri atunci când vine vorba de investiții, cele 222 de milioane de euro plătite în 2017 pentru Neymar fiind un exemplu.

Pe lângă sume colosale care urmează să fie investite în transferuri, o țintă a parizienilor rămâne și prelungirea contractului lui Kylian Mbappe, francezul care pare tentat să accepte o ofertă de la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Cum alte forțe europene sunt afectate grav financiar de pandemia de coronavirus, șeicii de la PSG pot profita de acest lucru, dar și de disponibilitatea celor 3 jucători de a părăsi echipele la care evoluează în prezent.

Proiectul extraterestru al celor de la PSG. Messi, Ramos și Pogba, din vară la Paris

Se vorbește din ce în ce mai des de o mutare a lui Lionel Messi pe Parc des Princes, însuși Angel Di Maria, colegul argentinianului de la națională, fiind unul din cei care susțin această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Odată cu venirea lui Mauricio Pochettino pe banca tehnică a lui PSG și prioritățile echipei s-au schimbat. Tehnicianul finalist de Champions League cu „Spurs”, care a antrenat o perioadă lungă în Premier League, are o cerință pentru patronii clubului, și anume transferul lui Paul Pogba de la Manchester United.

Dacă în cazul lui Paul Pogba gruparea pariziană pare să nu aiba rival, lucrurile se schimbă atunci când vine vorba de Lionel Messi. ARgentinianul care încă țintește să se impună în cursa de cel mai bun fotbalist al planetei, pare să țină constant legătura cu Pep Guardiola. Manchester City este unul din puținele, dacă nu singurul club, care poate să concureze pe piața transferurilor cu PSG.

ADVERTISEMENT

Varianta Sergio Ramos la PSG depinde doar de Real Madrid

Sergio Ramos este căpitanul și liderul incontestabil al vestiarului de pe “Bernabeu”. Legenda clubului madrilen a primit timp de gândire din partea conducerii până în martie în legătură cu decizia pe care o va lua și de care va depinde viitorul său la Real Madrid.

Surse din presa spaniolă suțin că fotbalistul andaluz în vârstă de 34 de ani a lansat deja condiția pentru a rămâne pe “Bernabeu”. Suma de 1 milion de euro lunar, pe toată perioada în care va prelungi contractul, bani ce urmează să fie încasați după ce pandemia de coronavirus va înceta. Ramos dorește să își încheie cariera la Madrid, tocmai de aceea și condiția care ușureaza situația financiară a clubului.

ADVERTISEMENT

Sergio Ramos a devenit simbolul clubului după o carieră de excepție. A cucerit 4 trofee Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 4 Cupe Mondiale ale cluburilor, 5 titluri de campion în Spania și 4 Cupe ale Spaniei, în cei 16 ani petrecuți la Real Madrid.

ADVERTISEMENT