News

Promisiune făcută de Vladimir Putin unui fost premier israelian: ”Mi-a spus că nu-l va ucide pe Zelenski”

Un fost premier israelian a dezvăluit că i-a smuls lui Vladimir Putin promisiunea de a nu-l ucide pe președintele Volodimir Zelenski.
05.02.2023 | 16:39
Promisiune facuta de Vladimir Putin unui fost premier israelian Mia spus ca nul va ucide pe Zelenski
Promisiune făcută de Vladimir Putin. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Naftali Bennett a vorbit, într-un interviu de mai multe ore pe canalul său de Youtube, despre interacțiunile sale dese cu președintele Vladimir Putin, din momentul în care acesta a decis să invadeze Ucraina.

Vladimir Putin a promis că nu-l va ucide pe Zelenski

”Am întrebat: Ce este asta? Plănuiești să îl ucizi pe Zelenski? El a spus: Nu îl voi ucide pe Zelenski. Atunci i-am spus: Trebuie să înțeleg că îmi dai cuvântul tău că nu-l vei ucide pe Zelenski. El a spus: Nu am de gând să-l omor pe Zelenski”, a transmis Bennett, conform Washington Post.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Bennett i-a transmis lui Volodimir Zelenski promisiunea făcută de Vladimir Putin. ”Ascultă, am încheiat acum întâlnirea, nu te va ucide. El întreabă: Ești sigur?. Am spus: 100%, nu te va ucide”, a transmis Bennett.

Totodată, Bennett a mărturisit că Zelenski i-a promis că Ucraina nu va adera la NATO, în timp ce Putin și-a încălcat promisiunea și a invadat Ucraina, semn că promisiunea lui Putin nu e tocmai menită să-l liniștească pe Zelenski.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Bennett a transmis că Vladimir Putin a fost surprins să afle că ucrainenii sunt dispuși să lupte împotriva Rusiei. ”Sunt mult mai duri decât mi s-a spus”, i-ar fi transmis Putin fostului premier israelian.

Cu toate acestea, concluzia lui Putin l-a îngrijorat pe Bennett. ”Suntem o țară mare și avem răbdare”, i-a transmis liderul de la Kremlin, semn că Rusia nu va renunța degrabă la războiul din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Putin l-a criticat pe Zelenski pentru că și-ar trăda originile evreiești alegând să susțină ”nazismul”. ”Ce fel de evreu este el? Este un complice al nazismului”, s-a întrebat, retoric, Putin.

În ciuda promisiunilor lui Putin, serviciile secrete ale SUA și cele ucrainene au dezvăluit că până acum au existat cel puțin 12 tentative de asasinat împotriva lui Zelenski.

ADVERTISEMENT

“Partenerii noștri străini vorbesc despre două sau trei încercări. Cred că au existat mai mult de 12 de astfel de încercări”, a explicat consilierul președintelui ucrainean, Mykhailo Podolyak.

ADVERTISEMENT