News

Promisiunea lui Alexandru Cumpănașu după ce s-a confirmat ca Alexandra a fost ucisă! A declarat război

03.08.2019 | 08:40
Promisiunea lui Alexandru Cumpanasu dupa ce sa confirmat ca Alexandra a fost ucisa A declarat razboi

Alexandru Cumpănașu a comunicat aseară, cu lacrimi în ochi și devastat de durere, că ADN-ul din oasele găsite în butoiul din casa lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei. Politologul a cărui nepoată a fost ucisă în cel mai groaznic mod cu putință a promis că va răzbuna moartea adolescentei, iar autoritățile ar trebui să se pregătească.

Alexandru Cumpănașu promite răzbunare

Jurnaliștii Adrian Ursu și Oana Zamfir de la Antena 3 aveau încă de la începutul emisiunii de aseară „Exces de putere” informația că ADN-ul este al Alexandrei, dar, din respect pentru familie, nu au dorit să dea știrea, deși era previzibil după felul în care s-a desfășurat dialogul. Asta până ce a intervenit în direct Alexandru Cumpănașu pentru a spune că ministrul Justiției a sunat familia Măceșanu să le dea teribila veste.

Gâtuit de emoții și cu lacrimi în ochi, unchiul fetei de 15 ani a promis răzbunare și a spus că nu se va lăsa oricât de multe presiuni s-ar face asupra sa. Acesta a declarat aseară că informațiile pe care le-a publicat până acum sunt abia începutul dezvăluirilor pe care le pregătește. Unchiul tinerei ucise vrea să devoaleze mafia locală de la Olt, unde, spune el, clanurile interlope sunt mână în mână cu autoritățile.

Alexandru Cumpănașu, în redacția Antenei 3
Cumpănașu spune că există mai mulți vinovați pentru moartea Alexandrei. Sursa foto: captură Antena 3

Cumpănașu, acuzații grave la adresa ANCOM și STS

„De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus aseară Cumpănașu la Antena 3. „Au omorât un copil. Vreau să mai spun un lucru și anume că să știi că vinovați sunt mai mulți. Am aflat acum ceva care mă doare foarte tare. Operatorii de telefonie mobilă sunt foarte puternici. Agenția europeană pentru 112, în 2010, a cerut României să treacă la un alt tip de localizare și România a refuzat. Ce să vezi, ANCOM-ul și cer public instituției, dar cer public de ce din 2010 nu a implementat acest sistem de localizare care te localizează în 10 secunde, iar STS merge pe cell ID”, a declarat aseară Cumpănașu.