Fotbal intern

Promisiunea lui Gustavo pentru fanii Craiovei: „Am luat Cupa cu Mitriță și Băluță, sper să iau titlul cu Mihăilă și Koljic! Voi cânta la chitară pentru fani dacă va fi așa!” ?

29.05.2020 | 14:12
Promisiunea lui Gustavo pentru fanii Craiovei Am luat Cupa cu Mitrita si Baluta sper sa iau titlul cu Mihaila si Koljic Voi canta la chitara pentru fani daca va fi asa
ADVERTISEMENT

Gustavo Vagenin și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova până în 2023, informație dată în exclusivitate de FANATIK, iar milocașul brazilian le-a promis fanilor că le va cânta la chitară dacă oltenii iau titlul.

Gustavo le va cânta la chitară fanilor Craiovei dacă ia titlul

Brazilianul Gustavo este optimist și crede că Universitatea Craiova are potențialul de a câștiga titlul din Liga 1 în acest sezon și le promite fanilor un adevărat recital la chitară, dacă oltenii devin campioni

ADVERTISEMENT

„Toți jucătorii am avut practic același program, am stat acasă o lună, dar sunt deja 6-7 săptămâni de când fac pregătiri cu echipa și sunt pregătit să joc.

Sunt pregătit fizic, mă simt bine, dar să joc titular depinde de mister, el este cel care decide și respect ce va hotărî. Dacă luăm titlul, vă promit că voi veni în oraș cu chitara să cânt”, a spus Gustavo pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„Nu ni s-au micșorat salariile!”

Gustavo simte că oltenii trebuie să facă performanță, mai ales că la Craiova jucătorii au toate condițiile posibile și faptul că patronul Mihai Rotaru nu le-a micșorat salariile în plină pandemie, este un motiv în plus pentru fotbaliști să tragă din greu la titlu.

Noi avem noroc, suntem la un club mare și nu ni s-au micșorat salariile, dar asta nu înseamnă că suntem obligați să câștigăm campionatul sau toate meciurile, dar cu siguranță vom fi și mai motivați să învingem de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Ne place să jucăm în fața fanilor, dar și celelalte echipe au acest handicap.

Pandemia a fost peste tot, în toată lumea, dar nu rămân în continuare în România pentru acest motiv, ci pentru că îmi place Craiova, orașul, echipa, colegii, fanii, sunt fericit și vreau să rămân mult timp aici”, a continuat Gustavo.

Sunt convins că mă voi înțelege bine cu Mihăilă și Koljic și putem lua titlul.

Am vorbit cu Mihăilă azi și îmi spunea ’Gusti, ai câștigat Cupa și ai dat gol în finală’, dar i-am spus că asta a fost acum doi ani, acum suntem aici și el este un jucător bun, a crescut, a evoluat mult și sper să facem lucruri bune împreună”, a mai spus brazilianul Gustavo.

ADVERTISEMENT