Sport

Promisiunea lui Marius Șumudică: „Vom juca un fotbal care să placă ochiului, dar care să rotunjească conturile CFR-ului”

Marius Șumudică a promis că CFR Cluj va juca un fotbal plăcut ochiului, dar care să și aducă bani echipei.
09.06.2021 | 22:36
Promisiunea lui Marius Sumudica Vom juca un fotbal care sa placa ochiului dar care sa rotunjeasca conturile CFRului
ADVERTISEMENT

Marius Șumudică a vorbit despre planurile pe care le are la CFR Cluj și spune că vrea să aibă rezultate bune pe toate planurile alături de jucătorii campioanei României.

Noul antrenor al clujenilor recunoaște că nu își dorește jucători cu salarii mari la echipă, cum a avut când activa în străinătate, lotul fiind unul bun, care nu necesită mutle îmbunătățiri.

ADVERTISEMENT

Promisiunea lui Marius Șumudică pentru fanii CFR-ului

Marius Șumudică le face o promisiune fanilor CFR-ului și spune că echipa va juca un fotbal frumos, dar care va fi și eficient în ceea ce privește veniturile echipei:

„Nu am întâlnit așa echipă organizată ca la CFR Cluj. Un președinte, care nu înțelegeam de ce e așa de slab, dar mănâncă o dată pe zi și e de dimineața până seara la stadion și toți care sunt angrenați în club, mă refer la marketing, la birouri.

ADVERTISEMENT

Toată lumea e implicată, e profesionistă. Suntem în discuție cu câțiva jucători, domnul Marian Copilu se ocupă. Vom juca un fotbal care să placă ochiului, dar care să rotunjească conturile CFR-ului”.

„Mie mi-e dificil și spun de ce. Eu am avut un portofoliu de jucători care erau plătiți mult, dar nu e cazul în România și nici nu am cum să forțez clubul să aducă un jucător cu salariu de 1.000.000 de euro, pentru că nici nu știu dacă va fi sau nu wow”, a mai spus Marius Șumudică la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Cred că mai trebuie să aducem 2-3 jucători!”

Marius Șumudică a continuat și a spus că la CFR Cluj ar trebui să mai aducă încă doi sau trei jucători, însă nu vrea să facă multe cheltuieli, pentru că nu simte nevoia:

„Am un președinte care cunoaște foarte bine, am un departament de scouting, care se uită la jucători și luăm decizia pe care credem că va fi cea mai optimă.

ADVERTISEMENT

Cred că mai trebuie să aducem 2-3 jucători și atunci vom fi din nou o forță și ne vom bate din nou pentru trofee”.

„Eu îl iau pe Hoban cu mine în cantonament, vreau să-l văd. De ce să îl dau pe Hoban și să cheltuim alți bani să luăm un nou jucător, când pot redescoperi un nou fotbalist.

Cum ar fi Hoban, care acoperă bine mijlocul terenului, e un jucător profesionist, cu multă experiență care ne poate ajuta multPromisiunea lui Marius Șumudică: „Vom juca un fotbal care să placă ochiului, dar care să rotunjească conturile CFR-ului””, a mai recunoscut noul tehnician al CFR-ului.

ADVERTISEMENT