News

Promisiunea pe care i-a făcut-o Alex Faur mamei sale înainte ca ea să moară

02.05.2019 | 14:25
Ce promisiune i-a făcut Alex Faur mamei sale înainte să moară

Alex Faur s-a ținut de cuvânt față de mama sa! Acesta, după decesul ei, a încercat să aibă un stil de viață mai sănătos, așa că a înlăturat orice viciu din viața lui și s-a schimbat radical. Alex Faur s-a stins din viață azi, 2 mai, la vârsta de 40 de ani.

Alex Faur s-a ținut de cuvânt față de mama sa! Ce i-a promis înainte ca ea să moară?

Mama lui Alex Faur s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, moment în care i-a promis că va renunța la vicii și va adopta un stil de viață sănătos. Zis și făcut! Acesta nu rata orele de sport și era atent la hidratare și alimentație.  Alex Faur, în vârstă de doar 40 de ani, s-a stins din viață joi, 2 mai, la un spital din București.

Acesta era unul dintre cei mai excentrici tineri milionari din Capitală. Vestea a venit ca un fulger pentru lumea bună din România, în ziua înmormântării lui Răzvan Ciobanu și la doar o lună de la decesul Zinei Dumitrescu. Vedetele autohtone s-au mobilizat ca să îl salveze, dar, din păcate, soarta a decis altceva pentru acesta. Bărbatul fusese internat în stare critică. Potrivit cancan.ro, Alex Faur ar fi contactat salmonella, după ce ar fi mâncat un tartar de somon. Vedete precum: Delia, Cătălin Botezatu, Turcu Jr., Lexy, Mădălina Lalu, Raluca Bădulescu au sărit în ajutorul milionarului.

Ce i-a promis Alex Faur mamei sale înainte să moară?
Ce i-a promis Alex Faur mamei sale înainte să moară?

Apel umanitar pentru Faur

“Am o rugăminte mare și din toată inima către orice prieten pe care aș putea să îl am aici. Este nevoie urgentă de orice grupă de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București, strada Doctor Constantin Caracș 2.

Orice grupă! Pentru un prieten bun, pe care mulți dintre voi îl cunoașteți, Alex Faur. Apreciez repostarea mesjaului de către prietenii mei, în așa fel încât să fie văzut de cât mai multe persoane”, indica mesajul răspândit pe toate rețele de socializare de către majoritatea vedetelor și nu numai.