Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Promisiunile noilor acționari pentru fanii lui Dinamo: „Ne vom lupta pentru promovare! Iar de la anul vom produce fotbal!”. Video

Noua conducere a lui Dinamo visează la promovarea în SuperLiga încă din acest sezon. Ce au declarat noii acționari cu privire la acest subiect.
07.03.2023 | 07:27
Promisiunile noilor actionari pentru fanii lui Dinamo Ne vom lupta pentru promovare Iar de la anul vom produce fotbal Video
Dinamo e pe locul 6 în Liga 2, ultimul care permite accederea în play-off. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo e aproape de calificarea în play-off-ul Liga 2, iar toată suflarea dinamovistă speră că echipa va reuși să promoveze, măcar în urma unei duble manșe de baraj.

Noua conducere a lui Dinamo se gândește deja la revenirea în prima ligă: „Vom intra în lupta pentru promovare”

Noii acționari ai lui Dinamo au susținut o amplă conferință de presă, în care au vorbit despre planuri de viitor, investiții, dar și despre finalul acestui sezon din Liga 2.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, noul președinte al lui Dinamo, a recunoscut că se gândește la promovarea în SuperLiga: „E cineva care nu-și dorește ca Dinamo să promoveze anul ăsta? Normal că ne dorim acest lucru. Nu putem să stabilim în timpul calendarului competițional alte obiective decât și-au stabilit la începutul campionatului”.

Acesta a ținut să îi felicite în mod special pe Vlad Iacob și restul conducerii pentru că au reușit să o țină pe Dinamo pe linia de plutire în acest sezon extrem de dificil: „Mie mi se pare că atât Vlad Iacob prin managementul lui, cât și Ovidiu Burcă, au făcut mult mai mult decât se gândea oricine că s-ar putea face la începutul anului. Și da, spunem clar că în momentul în care vom putea intra în lupta pentru promovare, ne vom lupta pentru asta”.

ADVERTISEMENT

Începând din vară, pretențiile vor crește substanțial la Dinamo, promite același Andrei Nicolescu: „Și dacă mă întrebați din nou ce o să facem la anul, vom încerca să producem fotbal! La anul nu ne vom mai lupta, vom produce fotbal, pentru că ăsta este dezideratul unei echipe de top”.

VEZI VIDEO MAI JOS

Eugen Voicu are un vis: „Aș vrea ca Dinamo să fie cea mai respectată echipă de fotbal din România”

Eugen Voicu are de asemenea obiective îndrăznețe la Dinamo: „Poate e un vis dar eu aș vrea ca Dinamo să fie cea mai respectată echipă de fotbal din România, implicit să fie și cei mai respectați suporteri. Vom lucra împreună cu suporterii la o viziune pe care s-o avem în comun și o misiune pe care și-o asuma clubul Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Noul investitor de la Dinamo vrea însă să construiască în primul rând o fundație sănătoasă: „Dar lucrurile pleacă de la bază. Noi vrem să educăm oameni, vrem să creștem academia de copii. De fapt, cred că valorile sunt importante. Vrem să cultivăm valori în acest club. Vrem să creștem caractere, vrem să dezvoltăm mentalități de campioni”.

Acesta a fost și unul dintre motivele pentru care a acceptat să preia hățurile lui Dinamo: „Mentalitatea de campion înseamnă că trebuie să știi și să pierzi uneori, dar la final să câștigi. Știu că poate sună un pic idealist, dar de la prima asta am plecat atunci când am zis că e un proiect atractiv și merită să mă implic”.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu a explicat de ce președintele DDB a lipsit de la această conferință de presă și a dat noi detalii despre acțiunile cumpărate de la fani: „Domnul Galan n-a mai reușit să ajungă, dar ar fi fost bine să fie și dânsul alături de noi. În general, considerăm că DDB este un partener de-al nostru. Noi am plătit către APCH, iar APCH a plătit către clubul Dinamo”.

ADVERTISEMENT