Fotbal international

Promoția care salvează pariorii de la orice remontada. Superbet a înverzit toate biletele pariate pe victoria Serbiei, deși meciul contra Camerunului s-a terminat 3-3!

Camerun - Serbia s-a încheiat 3-3, dar pariorii care au mizat la Superbet pe victoria europenilor se pot declara fericiți pentru că au intrat în posesia banilor.
28.11.2022 | 16:12
Promotia care salveaza pariorii de la orice remontada Superbet a inverzit toate biletele pariate pe victoria Serbiei desi meciul contra Camerunului sa terminat 33
Camerun - Serbia s-a încheiat 3-3, dar pariorii care au mizat la Superbet pe victoria europenilor se pot declara fericiți pentru că au intrat în posesia banilor. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Întâlnirea de pe Al Janoub Stadium din Al Wakrah a avut o desfășurare a scorului halucinantă, cu reveniri senzaționale de ambele părți.

Serbia nu a reușit victoria în fața Camerunului, dar pariorii și-au luat banii

În ciuda faptului că partida Camerun – Serbia s-a terminat cu un spectaculos 3-3, pariorii care au ales să mizeze pe victoria trupei lui Dragan Stojkovic și-au primit banii și asta deoarece Superbet a venit în ajutorul jucătorilor cu o variantă ce poate aduce câștigul.

ADVERTISEMENT

Este vorba de promoția Super Avantaj, prin care Superbet înverzește biletul în momentul în care formația pe care ai mizat că va câștiga conduce la un moment dat cu 2 goluri diferență. Este practic un bonus care elimină din calcul orice ”remontada”, așa cum s-a întâmplat și cu meciul din Grupa G de la Cupa Mondială.

”În timpul Campionatului Mondial, te poți bucura de Super Avantaj Pre-meci și Live dacă alegi să pariezi online, în timpul meciurilor de la turneul final. Super Avantaj-ul Pre-meci și Live este disponibil doar în timpul regulamentar de joc, atât pe Rezultatul final, cât și pe Șansă dublă.

ADVERTISEMENT

Toate partidele de la competiția din Qatar beneficiază de promoția Super Avantaj Live. Dacă echipa pe care ai mizat ia un avans de două goluri, raportat la momentul în care ai plasat pronosticul, pariul tău este automat câștigător”, se menționează pe site-ul oficial al Superbet.

Golul superb al lui Mitrovic a adus câștigul pentru pariori

Partida dintre Camerun și Serbia a fost un adevărat thriller, în care cele două echipe au trecut pe rând de la agonie la extax și invers. Primii care s-au bucurat au fost africanii, care au deschis scorul prin fundașul central Jean-Charles Castelletto, după o lovitură de colț.

ADVERTISEMENT

Sârbii au făcut o primă repriză dezastruoasă, însă finalul a fost unul cu adevărat palpitant. În primul minut al prelungirilor Strahinja Pavlovic a egalat după centrarea lui Dusan Tadic, pentru ca doar două minute mai târziu să intre în avantaj după un șut superb al lui Sergej Milinkovic-Savic.

Revigorată după finalul de repriză fantastic, echipa lui ”Pixie” Stojkovic a ieșit extrem de montată în partea secundă și s-a distanțat la 3-1 după o fază copiată parcă din jocurile PlayStation și finalizată de atacantul Aleksandar Mitrovic.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost momentul în care pariorii care au jucat la Superbet pe victoria Serbiei cu varianta Super Avantaj și-au asigurat câștigul, chiar dacă până la finalul întâlnirii camerunezii au reușit o egalare nesperată prin golurile marcate de Vincent Aboubakar și Eric Choupo-Moting.

ADVERTISEMENT
Tags: