ADVERTISEMENT
News

Promoție Ryanair! Bilete cu 5 euro pentru toate destinațiile spre care zboară

Autor: Alexandru Năstase | 01.09.2020 | 11:56
Promoție Ryanair! Bilete cu 5 euro pentru toate destinațiile spre care zboară
Ryanair vinde bilete cu 5 euro. Sursa foto - hepta.ro

Promoție importantă anunțată de operatorul low cost Ryanair! Irlandezii au transmis că lansează, în 1 septembrie, o promoție de 48 de ore în care biletele pot fi cumpărate cu 5 euro.

ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de un milion de biletele pentru 240 de detinații către care zboară Ryanair vor putea fi cumpărate la acest preț, unul mai mult decât tentant.

Atenție! Promoția se încheie pe 2 septembrie, la miezul nopții, iar perioada de călătorie trebuie să fie în lunile septembrie și octombrie.

ADVERTISEMENT

Ryanair, promoție cu 5 euro!

Rezervările se fac pe site-ul companiei Ryanair.com sau prin aplicația de mobil. ”Pentru 48 de ore, lansăm o mega-promoție, pentru un milion de locuri.

Clienții pot rezerva bilete la prețul de 5 euro pentru cele 240 de destinații ale noastre, destinații de top pentru vacanțe din Europa, Africa de Nord sau Orientul Mijlociu.

ADVERTISEMENT

Pentru a putea beneficia de această ofertă, cei interesați trebuie să intre pe site-ul Ryanair pentru a-și rezerva biletele până la 2 septembrie, înainte de miezul nopții, pentru călătorii în septembrie și octombrie”, a declarat Dara Brady, reprezentant Ryanair.

Vă reamintim că, la fel ca toate celelalte companii aeriene din Europa, Ryanair a înregistrat pierderi uriașe din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Numai în perioada aprilie – iunie 2020 operatorul aerian irlandez a avut pierderi după taxe de 185 milioane de euro (216,54 milioane de dolari).

S-a întâmplat lucrul acesta după ce numărul pasagerilor a scăzut cu aproximativ 99% în trimestrul doi, care a fost “cel mai dificil din istoria de 35 de ani a Ryanair”, conform unui comunicat al companiei.

ADVERTISEMENT

Veniturile au înregistrat un declin de 95%, la 125 milioane de euro, în timp ce costurile au scăzut cu 85%, a informat Ryanair. În luna mai, Ryanair a anunţat că va renunţa 3.000 de angajaţi în Europa.

Cu toate acestea, presa internațională a scris despre operatorii low cost, operatori printre care se afla și Ryanair că, într-un moment în care pandemia de coronavirus afectează companiile aeriene din întreaga lume, ei analizează posibilitatea extinderii flotelor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ryanair, care s-a opus pachetelor de sprijin acordate unor mari transportatori aerieni precum Air France-KLM şi Deutsche Lufthansa, a anunţat că va analiza posibilitatea de a comanda un număr suplimentar de avioane Boeing 737 Max, atunci când acest avion va fi autorizat să zboare din nou.

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa după numărul de pasageri, operează 21 de rute de pe aeroporturile din România, respectiv Bucureşti şi Craiova

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!