News

Promoţii la carburanţi în weekend! Vezi detalii

În încercarea de a impulsiona vânzările de carburanţi, în cădere din cauza scumpirilor generate de creşterea taxelor şi scumpirea petrolului, companiile petroliere de la noi revin cu...
05.07.2014 | 08:05
Promotii la carburanti in weekend Vezi detalii
ADVERTISEMENT

În încercarea de a impulsiona vânzările de carburanţi, în cădere din cauza scumpirilor generate de creşterea taxelor şi scumpirea petrolului, companiile petroliere de la noi revin cu promoţiile de week-end. Cele mai mari trei companii de pe piaţa locală de distribuţie a carburanţilor derulează mai multe promoţii prin care şoferii care alimentează în zilele de la sfârşitul săptămânii beneficiază de reduceri.

1. Petrom. Petrom, liderul pieţei locale de distribuţie a carburanţilor, care operează aproape 550 de staţii (sub brandurile Petrom şi OMV), derulează, până la 31 august, o promoţie prin care oferă o reducere de 7 bani pe litru pentru benzina standard de 95, pentru benzina Extra 99 şi pentru GPL Auto. La promoţie poate participa orice alimentează la staţiile Petrom, de vineri de la ora 23.00 până duminică la ora 23. La promoţie participă 78 de benzinării, dintre care 49 sunt în Bucureşti, scrie economica.net.

2. Lukoil. Cea mai atractivă dintre promoţiile Lukoil în vigoare este cea care scoate la vânzare benzina scumpă cu aditiv ECTO şi cifră octanică 98, la preţuri cu 80 de bani/litru mai mici în weekend faţă de preţul normal.

Promoţia “Weekend-ul cu reduceri la ecto începe de vineri” se referă şi la toţi carburanţii cu aditivi ECTO, la benzina CO 95, reducerea fiind de 18 bani/litru. Este nevoie însă de formalitatea obţinerii unui card de fidelitate Club Lukoil. Promoţia va dura până la 7 septembrie.

Premiile curente sunt câte 10 puncte pe cardurile de fidelitate Club Lukoil, la fiecare achiziţie de peste 60 de lei, iar cele 200 de premii sunt de câte 1.000 de puncte şi 25% discount pentru patru tipuri de uleiuri de motor.

3. Rompetrol. Rompetrol a lansat pe 1 iulie campania “Câştigă acum carburant pentru toate vacanţele tale”, prin care clienţii care plătesc cash, card bancar sau card Fill&Go Personal au posibilitatea de a câştiga unul din cele 2133 de plinuri de carburant şi 10 premii a câte o tonă de carburant fiecare. Aceasta se va desfăşura până la 31 august 2014 în toate cele 132 staţii proprii Rompetrol, la promoţie participând toate produsele comercializate de companie – carburanţi şi gaz petrolier lichefiat, dar şi cele din magazin şi/sau restaurant, inclusiv rovinieta şi buteliile.

Fiecare staţie va desemna săptămânal între 1 şi 3 câştigători ai plinurilor de carburanţi, valoarea totală a premiilor oferite ridicându-se la aproximativ 725.000 lei (TVA inclus). Cele 10 premii a câte o tonă de carburant fiecare se vor acorda prin tragere la sorţi în 2 runde, pe 8 august şi 5 septembrie 2014.

Sursa: romaniatv.net