Simona Halep

Pronosticul americanilor înainte de meciul Simona Halep – Qiang Wang! ”Este disperată”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 27.03.2019 | 14:46
Jurnaliștii americani au oferit un pronostic înainte de meciul Simona Halep - Qiang Wang

Jurnaliștii americani au oferit un pronostic înainte de meciul Simona Halep – Qiang Wang, din sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami, dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari. Bookmakerii o văd mare favorită pe româncă la accederea în semifinale competiției, ea fiind și principala candiată la câștigarea trofeului.

Pronosticul americanilor înainte de meciul Simona Halep – Qiang Wang

Partida Simona Halep – Qiang Wang, din sferturile de finală de la Miami Open 2019, se va disputa miercuri, de la ora 19:00, iar pronosticul jurnaliștilor americani de la site-ul stevegtennis.com este că fostul lider al clasamentului WTA se va impune în două seturi. În cazul în care va accede în semifinale, constănțeanca va fi mai aproape de revenirea pe prima poziție a ierarhiei tenisului feminin.

”După o victorie cu emoții în fața Polonei Hercog în turul precedent, lucrurile au stat mult mai bine pentru Simona Halep în optimile de finală. A trecut cu ușurință de Venus Williams, fiind pusă rareori în pericol de fosta lideră mondială. Totul a fost completat cu un serviciu foarte bun din partea Simonei”, au scris jurnaliștii americani înaintea partidei cu Qiang Wang.

Simona Halep sărbătorind cu pumnul strând victoria din meciul cu Venus Williams
Simona Halep sărbătorind cu pumnul strând victoria din meciul cu Venus Williams

”Wang este mult mai bună față de anul trecut”

”Wang a devenit un nume stabil în circuitul WTA în ultimii ani, ajungând în cele din urma în top 20 WTA în mare măsură datorită evoluției de anul trecut din circuitul asiatic. Wang este mult mai bună față de anul trecut, dar Halep este disperată să avanseze, astfel că va câștiga în două seturi”, sunt de părere ziariștii din Statele Unite ale Americii, care o văd pe Halep principala favorită la câștigarea Miami Open 2019.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată în carieră, anul trecut în optimile de finală de la Indian Wells, atunci când Simona Halep s-a impus cu scorul de 7-5, 6-1. Chinezoaica în vârstă de 27 de ani este născută la Tianjin, este jucătoare de mâna dreaptă și a câștigat în cariera sa doar două turnee, ambele în 2018 în țara natală, la Nanchang și Guangzhou.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!