Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Pronosticul îndrăzneț al Elisabetei Lipă pentru EURO 2024! A surprins pe toată lumea

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, a surprins pe toată lumea datorită pronosticului îndrăzneț pe care acesta l-a oferit pentru EURO 2024.
21.06.2024 | 16:20
Pronosticul indraznet al Elisabetei Lipa pentru EURO 2024 A surprins pe toata lumea
Pronosticul îndrăzneț al Elisabetei Lipă pentru EURO 2024! A surprins pe toată lumea. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale pentru Sport, a surprins pe toată lumea datorită pronosticului îndrăzneț pe care acesta l-a oferit pentru EURO 2024, turneu care a ajuns în faza etapei a doua a meciurilor din grupe.

Pronosticul îndrăzneț al Elisabetei Lipă pentru EURO 2024! A surprins pe toată lumea

România se află pe primul loc în grupa E a Campionatului European din Germania, grație victorie din prima etapă, cu Ucraina, scor 3-0, victorie care a luat pe toată lumea prin surprindere.

ADVERTISEMENT

Elisabeta Lipă, fosta canotoare, care în prezent este președinta Agenției Naționale pentru Sport, a declarat că își dorește să fie alături de tricolori la meciuri, dacă ies din grupe și că îi vede chiar până în finală.

„Eu vreau să merg la meciurile adevărate, sunt sigură că voi merge la meciurile de după grupă. Băieţii au şanse să facă o performanţă foarte mare.

ADVERTISEMENT

Eu simt, în sinea mea, că aş putea să merg chiar la finală, iar în finală să fie echipa României. Ar trebui să nu-i mai judecăm înainte, să-i lăsăm să-şi facă treaba şi să facem apoi analize.

Pentru că un sportiv de performanţă, atunci când e lovit şi se află în plină competiţie resimte. Haideţi să-i lăsăm să-şi facă treabă, apoi să tragem concluziile la final”, a declarat Elisabeta Lipă la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Planul grandios al Elisabetei Lipă: 1 milion de euro pentru viitorul canotajului românesc!

Canotajul românesc este unul dintre cele mai de succes sporturi ale României și sportul de la care există cele mai mari așteptări la medalii pentru țara noastră la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

Elisabeta Lipă, care este și o fosta canotoare, a pregătit un plan grandios pentru sportul mult iubit de ea. Proiectul „Energie pentru performanţă” se va derula pe parcursul a cinci ani şi este menit să sprijine activitatea de selecţie în canotajul românesc din ţară.

ADVERTISEMENT

„Canotajul românesc a demonstrat de-a lungul timpului că are sportivi excepționali și, cu toate acestea, finanțarea primită de la stat a fost mereu insuficientă.

Prin proiectul „Energie pentru performanță” dorim să încurajăm și să finanțăm extinderea activității de selecție, fără de care este imposibilă crearea unei noi generații de campioni.

De asemenea, se vor achiziționa bărci și echipamente noi și se vor îmbunătăți toate condițiile de care noii sportivi vor avea nevoie pentru a evolua frumos, a crește valoric și a face performanță la cel mai înalt nivel”, a declarat președinta Agenției Naționale pentru Sport.

ADVERTISEMENT
6,90 este cota oferită de BETANO pentru „2 solist” în partida Belgia - România de la EURO 2024