Sport

Pronosticul lui Gică Hagi pentru EURO 2020: „Turcia poate produce surpriza!”

Gică Hagi consideră că Turcia poate să producă o surpriză imensă la EURO 2020.
11.06.2021 | 21:13
Pronosticul lui Gica Hagi pentru EURO 2020 Turcia poate produce surpriza
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre Campionatul European și crede că Turcia poate obține rezultate bune, având o națională plină de tineri jucători talentați, care evoluează la echipe bune din Europa.

„Regele” este impresionat de strategia bună pe care au avut-o turcii pentru preliminarile Campionatului European și spune că au investit în tineri, iar acest lucru le va aduce multe bucurii în viitor.

ADVERTISEMENT

Turcia, favorita lui Gică Hagi pentru EURO 2020

Gică Hagi este de părere că Turcia poate produce surpriza la EURO 2020, justificân alegerea făcută: Turcia poate produce surpriza Campionatului European, foarte tânără, foarte talentată, au ajuns tinerii la echipe bune, iar acum arată extraordinar.

Totul e să investești în tineri dacă vrei să trăiești bine mulți ani, pentru că ei reprezintă viitorul și trebuie să știi să îi cauți, să îi ajuți și să îi aperi. La un moment dat devin maturi și o să-și arate tot talentul”.

ADVERTISEMENT

„Goluri nu o să se marcheze multe, Italia joacă la rezultat, dar turcii cred că vor marca, joacă fotbal, o să iasă la joc, nu au nimic de pierdut, antrenorul are mare experiență și o să le dea curaj jucătorilor.

Presiunea mare e pe italieni, turcii nu au ce pierde”, a declarat Gică Hagi la TV ProTV.

„Am auzit că Jorginho spunea că era poreclit Haginho!”

„Grupa Angliei cu Cehia, cu Scoția pare la fel de periculoasă ca cea a Portuagliei, Germaniei, Franței și Ungariei, poate să vină o echipă în finală de-acolo.

ADVERTISEMENT

Am jucat mai mult în Turcia, în cei doi ani din Italia am învățat mai mult tactică, cum trebuie să pregătești un meci și ast văd și acum la naționala lor.

Cred că atuul numărul unu al italienilor este antrenorul, care este un câștigător și de când a venit la cârma echipei, au structurat un proiect mare, au dat curaj tinerilor, iar Mancini are un aport foarte mare în realizările lor”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

„Apropo de Hagi brazilian, am auzit că Jorginho spunea că era poreclit Haginho… am fost și noi buni cândva” , și-a amintit resemnat Gică Hagi.

Gică Hagi îl compară pe Mbappe cu Pele

Gică Hagi a recunoscut că îl compară pe Kylian Mbappe cu marele Pele, în timp ce pe Cristiano Ronaldo îl compară cu Alfredo Di Stefano: Portugalia înseamnă Cristiano Ronaldo, când ai un jucător ca el sau ca Messi… nu jucătorul câștigă meciul, dar un astfel de tip de jucător te poate face campion.

Pentru mine Mbappe e Pele și Cristiano e Di Stefano. Și Germania poate câștiga EURO, să nu uităm ce face Bayern Munchen. Germania e Germania, până la urmă”.

„S-au supărat pe Perez, Luis Enrique știe mai bine de ce n-a luat pe nimeni la Real Madrid. Problema Angliei e că ei joacă exagerat de multe meciuri în fiecare an, din 3 în 3 zile tot anul. Ei încep foarte bine, dar nu termină foarte bine.

Au o națională foarte bună, cred că au făcut o analiză și au ajuns la concluzia că trebuie să joci cu mai mulți tineri. S-ar putea ca Anglia să joace finala”, a mai spus Gică Hagi.

„Regele” a făcut și câteva recomandări pentru suporterii străini care vor veni în România: „Le-aș recomanda străinilor să vadă Palatul Parlamentului, parcurile, restaurantele și centrul capitalei”.

ADVERTISEMENT