Fotbal international

Pronosticul lui Mircea Lucescu pentru finala Champions League: „E momentul lui Klopp”

27.05.2019 | 18:45
Pronosticul lui Mircea Lucescu pentru finala Champions League E momentul lui Klopp
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu așteaptă cu nerăbdare finala Champions League din acest an. Duelul Tottenham – Liverpool este programat sâmbătă, 1 iunie, de la ora 22:00. 

Pronosticul lui Mircea Lucescu pentru finala Champions League

Prezent la meciul din Liga 1 Betano dintre Voluntari și Hermannstadt, câștigat de ilfoveni cu 2-1, Lucescu a fost întrebat de reporteri ce crede despre finala Ligii Campionilor. Fostul selecționer al Turciei mizează pe un triumf al lui Liverpool, în special datorită ambiției lui Klopp. Totuși, anunță că meciul nu va fi deloc ușor pentru „cormorani”, mai ales dacă Harry Kane va fi recuperat până la ora jocului.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că e momentul lui Klopp, e cazul să câştige şi el o finală. Şi spun că Liverpool e favorită. Dar va fi complicat pentru el dacă Tottenham reuşeşte să-şi recupereze jucătorii, mai ales pe Kane” – a spus Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu mizeaza pe Liverpool
Mircea Lucescu mizeaza pe Liverpool

Interesant este că atacantul lui Tottenham a făcut o declarație cu privire la șansele sale de a juca în marea finală chiar azi, dezvăluind că va fi pe teren în Tottenham – Liverpool.

ADVERTISEMENT

Agenția Winner oferă cote echilibrate pentru Tottenham – Liverpool. Spurs au o cotă de 4.00 să câștige în timpul regulamentar de joc, în timp ce echipa lui Klopp este cotată cu 2.05. Cota ca meciul să ajungă în prelungiri este de 3.50.

În privința cotelor pe goluri, bookmakerii cred în ambele variante. Cota pentru maximum două reușite este de 1.85, în timp ce un meci cu minimum trei goluri are cota 1.95.

ADVERTISEMENT

Tottenham și Liverpool s-au întâlnit de două ori în acest sezon, iar ambele dueluri au fost câștigate la limită de Liverpool. În semifinale, fiecare echipă a reușit răsturnări de scor incredibile. Liverpool a revenit de la 0-3 cu Barcelona la returul de pe Anfield, în timp ce Tottenham a revenit de la 0-3 la general cu Ajax în repriza a doua a returului de la Amsterdam.