Ponturi pariuri

Pronosticuri pariuri Senegal – Coreea de Sud Amical 11 iunie 2018

11.06.2018 | 11:54
Pronosticuri pariuri Senegal  Coreea de Sud Amical 11 iunie 2018

Pronosticuri pariuri Senegal – Coreea de Sud Amical 11 iunie 2018. În acest amical vom vedea care dintre cele două naționale are șanse să nu se facă de râs la Campionatul Mondial din Rusia.

Vezi aici ponturi pariuri Senegal – Coreea de Sud 11.06.2018.

Pronosticuri pariuri Senegal – Coreea de Sud Amical 11 iunie 2018. Cele două naționale dispută luni ultimul meci amical înainte de startul la turneul final. Ambele sunt considerate outsidere la Mondialul din Rusia, fiind repartizate în grupe extrem de complicate. Senegal va lupta într-o grupă cu Polonia, Columbia și Japonia și va debuta la turneul final împotriva favoriților grupei, polonezii, pe 19 iunie, pe Otkrytiye Arena , din Moscova. De cealaltă parte, Coreea de Sud va lupta în grupă cu Germania, Mexic și Suedia, iar meciul de debut o va prinde la Nizhniy Novgorod, împotriva vikingilor.

Pronosticuri pariuri Senegal – Coreea de Sud Amical 11 iunie 2018

Ponturi pariuri este rubrica unde găsești toate pronosticurile noastre de azi

Pronosticuri pariuri Senegal – Coreea de Sud Amical 11 iunie 2018. Nici Coreea de Sud nu a impresionat în meciurile amicale din ultima perioadă, după ce, la finalul anului trecut și la începutul lui 2018, a obșinut rezultate extrem de bune. Cel mai recent, echipa a avut cinci meciuri, în care a înregistrat o victorie, o remiză și trei înfrângeri. Singurul succes a venit în fața reprezentativei din Honduras, scor 2-0. Cel mai recent meci amical, contra Boliviei, în urmă cu trei zile, le-a adus o remiză asiaticilor. Altfel, au mai fost trei înfrângeri, în fața unor adversari redutabili: 1-2 cu Irlanda de Nord, 1-3 cu Bosnia și 2-3 cu Polonia.