News

Propagandistul lui Putin, atac la adresa Germaniei. „Stalin a greșit când i-a permis să existe. Scholz este extraordinar de obraznic”

Vladimir Solovyov, principalul propagandist al lui Vladimir Putin la televiziunea de stat, a lansat un atac la adresa Germaniei, susținând că acest stat nu ar fi trebui lăsat să mai existe
26.06.2022 | 12:12
Propagandistul lui Putin atac la adresa Germaniei Stalin a gresit cand ia permis sa existe Scholz este extraordinar de obraznic
Vladimir Solovyov, amenințări la adresa Germaniei. Sursa foto: captură video
ADVERTISEMENT

După recentele declarații ale lui Olaf Scholz de susținere la adresa Ucrainei, principalul propagandist al lui Putin a declarat la emisiunea sa de la televiziunea de stat rusească că Stalin a greșit atunci când a permis Germaniei să existe.

Propagandistul lui Putin, atac la adresa Germaniei

Vladimir Solovyov, care s-a remarcat prin emisiunea sa de la televiziunea de stat a Rusiei a fi principalul propagandist al lui Vladimir Putin, a declarat că „tovarășul Stalin” a făcut o greșeală când a permis Germaniei să existe în continuare. În plus, acesta a adus în discuție posibilitatea întreruperii exportului de gaze naturale către Berlin în contextul în care Germania a început să livreze arme grele Ucrainei.

ADVERTISEMENT

„Olaf Scholz este extraordinar de obraznic în ultima vreme. El a declarat: vom ajuta Ucraina cu bani și arme, până ce Putin va pricepe că a făcut o greșeală fatală. Ei bine, Gorbaciov a făcut o greșeală fatală atunci când a permis reunificarea Germaniei, aceea este o greșeală.

Tovarășul Stalin a făcut o greșeală atunci când a decis că ar trebui să permitem Germaniei să continue să existe. De ce mai livrăm gaze Germaniei dacă au decis să ofere arme grele Ucrainei? Să ardă în iad!”, a declarat Vladimir Solovyov.

ADVERTISEMENT

Schimbarea de poziție a Germaniei

Declarațiile propagandiștilor Kremlinului vin în contextul în care în ultimele zile cancelarul Germaniei a avut o serie de declarații ferme de susținere a Ucrainei. Acesta a precizat în urmă cu trei zile că este „de neconceput revenirea la orice relație normală cu Rusia agresivă și imperialistă”, și a subliniat că Vladimir Putin nu va putea dicta condițiile de pace din Ucraina.

„Adevărul este că suntem încă departe de negocieri între Ucraina şi Rusia, pentru că preşedintele rus Vladimir Putin crede în continuare în posibilitatea că poate dicta pacea”, a spus Olaf Scholz.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta i-a invitat pe occidentali să “mențină ferm direcția” sprijinului pentru Kiev prin intermediul sancțiunilor, asistenței financiare și “livrărilor de arme”.

Mai mult, declarațiile cancelarului german vin la puțin timp după ce Germania a trimis mai multe obuziere armatei ucrainene, fiind primul transfer de arme grele către Kiev.

ADVERTISEMENT