Carousel hot news

Munteanu, out de la Kuban. “Dorinel nu mai vrea în Liga I, nu se cîştigă bani”

UPDATE 19:29 / Lenid Istrati a adăugat, la sport.ro, motivele care i-au făcut pe conducătorii lui Kuban Krasnodar să renunţe la serviciile lui Dorinel Munteanu. "Cei de la Kuban sunt maximalişti...
12.10.2013 | 15:45
Munteanu, out de la Kuban.
ADVERTISEMENT

UPDATE 19:29 / Lenid Istrati a adăugat, la sport.ro, motivele care i-au făcut pe conducătorii lui Kuban Krasnodar să renunţe la serviciile lui Dorinel Munteanu. “Cei de la Kuban sunt maximalişti incurabili! Vor şi rezultate, şi joc spectaculos. Momentan, Dorinel este dezinteresat să vină în campionatul României pentru că nu se cîştigă la fel ca în Rusia. Este o diferenţă între cel puţin 500.000 de euro şi maxim 200 de mii, cît primeşte un tehnician în România”, a concluzionat impresarul.

Dorinel Munteanu este pe cale să-şi încheie aventura la Kuban Krasnodar. “Neamţul” nu a reuşit să îi impresioneze pe ruşi, nici în campionat, unde este pe locul 10, şi nici în meciurile din Liga Europa, acolo unde nu a adunat nici un punct după două partide. Cel care a făcut anunţul despărţiri dintre Dorinel Munteanu şi echipa rusă este impresarul Leonid Istrati care a declarat pentru www.digisport.ro că mîine se va ştii în proporţie foarte mare dacă fostul internaţional român va mai antrena Kubanul:

“În proporţie de 90% e adevărat că Dorinel Munteanu va pleca, dar încă nu s-au semnat actele de reziliere. Planul meu este să scot pînă la ultimul cent suma de reziliere de la club. Duminică se va şti sigur care e soarta lui Dorinel. Dacă va pleca de la Kuban vom aştepta câteva zile, apoi vom începe să căutăm o altă echipă”, a declarat Leonid Istrati, agentul lui Munti.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri