Sport

Proprietarii Rapidului exultă după victoria din derby-ul cu FCSB. Veste uriașă pentru suporteri: ”Am refuzat ofertele și am închis discuțiile”

Giuleștiul e în sărbătoare după victoria Rapidului 2-0 în derby-ul cu FCSB. Patronii echipei sunt în culmea fericirii și anunță că echipa lui Adi Mutu va fi și mai puternică în viitor.
25.07.2022 | 09:42
Proprietarii Rapidului exulta dupa victoria din derbyul cu FCSB Veste uriasa pentru suporteri Am refuzat ofertele si am inchis discutiile
Marko Dugandzic a debutat perfect în tricoul Rapidului. A deschis scorul în derby-ul cu FCSB. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus, iar, în fața marii rivale FCSB, scor 2-0, într-o atmosferă care i-a entuziasmat pe proprietarii clubului, Dan Șucu și Victor Angelescu. Aceștia le-au făcut fanilor o promisiune.

Dan Șucu entuziasmat după primul derby în Giulești

La fel ca și în sezonul precedent al SuperLigii, Rapid a câștigat prima confruntarea cu marea rivală FCSB. Și tot la fel ca anul trecut fanii au creat o atmosferă incendiară purtându-și favoriții spre victorie.

ADVERTISEMENT

Alături de suporteri și cei doi co-acționari ai grupării giuleștene, Dan Șucu și Victor Angelescu, au trăit la intensitate maximă primul duel important al noului sezon.

Intrat în fotbal în această vară, când a achiziționat jumătate din pachetul de acțiuni al clubului, omul de afaceri Dan Șucu a simțit în premieră fiorul unui derby pe noul stadion Rapid. La final, acesta le-a făcut o promisiune fanilor.

ADVERTISEMENT

”O seară superbă și sper din toată inima să fie începutul unui număr uriaș de seri ca aceasta. Am intrat în fotbal cu speranța de a face lucrurile mai bine decât au fost făcute până acum și sper că vom reuși”, a spus Șucu.

Întrebat dacă spera la un succes al echipei sale în fața vicecampioanei FCSB, milionarul a răspuns scurt: ”Da, da, uitați-vă în jurul dumneavoastră și vedeți că toată lumea e fericită”.

ADVERTISEMENT

Și Victor Angelescu le dă fanilor vești bune

Victor Angelescu, omul de afaceri care a readus gruparea din Giulești în SuperLigă, nu este la primul duel Rapid – FCSB. Încă din primăvară, când a preluat pachetul majoritar de acțiuni, a promis că va face din trupa feroviară o echipă de temut și nu renunță la visul lui.

Afaceristul a anunțat că antrenorul Adrian Mutu va mai primi întăriri și că estonianul Mattias Kait, unul dintre cei mai buni rapidiști în partea a doua a sezonului trecut, va rămâne în Giulești.

ADVERTISEMENT

”Acum mai căutăm un jucător. Kait nu va pleca. Am refuzat ofertele și am închis discuțiile. Nu mai pleacă niciun jucător titular”, a spus Angelescu.

Acesta l-a lăudat pe atacantul croat Marko Dugandzic, care a debutat cu gol în tricoul vișiniu.

”Când câștigi într-un derby e cel mai dulce. Am luat 3 puncte foarte importante. Acum ne bucurăm și după aceea ne gândim la următorul meci. 

Dugandzic a jucat foarte bine. Ne bucurăm că am reușit să-l legitimăm la timp. A dat un gol și o pasă de gol”, a adăugat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT