Fotbal international

Propunere colosală pentru Cosmin Olăroiu! Ce echipă vrea să-i ofere un salariu de 12 milioane de euro

26.12.2018 | 18:18
Propunere colosala pentru Cosmin Olaroiu Ce echipa vrea sai ofere un salariu de 12 milioane de euro

Cosmin Olăroiu este unul dintre cel mai bine văzuți antrenori din Golf, performanțele realizate de el în Qatar și în Arabia Saudită ajutându-l să obțină un contract bun în campionatul Chinei.

Olăroiu s-a clasat pe locul 5 cu Jiangsu Suning în sezonul recent încheiat din China, dar spune că se bucură de toată încrederea șefilor clubului, care intenționează să-i prelungească înțelegerea. Olăroiu nu duce lipsă de oferte. Al Nasr, club din Arabia Saudită, vrea să-l aducă promițându-i un salariu anual de 12 milioane de euro și transferuri de 45 de milioane de euro. În Arabia Saudită antrenează în prezent Marius Șumudică și Daniel Isăilă, care au meci direct cu echipele lor pe 28 decembrie.

Propunere colosală pentru Cosmin Olăroiu

“Clubul a fost mulţumit de progresul echipei, nu s-a investit aşa cum s-a spus pe aici, 300 de milioane sau aberaţiile astea. Nu eram o echipă de top şi nu aveam obiective pe care le-au inventat unii. Nu s-a pus problema să ne dea afară, aşa cum s-a vehiculat, niciodată. Dimpotrivă, ni s-a propus prelungirea contractului. Noi mai avem contract până în noiembrie 2019. Vom vedea dacă voi prelungi, trebuie să existe o ofertă şi le voi da un răspuns” , a declarat Cosmin Olăroiu pentru TV Telekom Sport.

Olăroiu antrenează în China doi jucători cunoscuți publicului larg. Pe Alex Teixeira, fost jucător la Șahtior sub comanda lui Mircea Lucescu, dar și pe Eder, fotbalist trecut pe la Inter.

Olăroiu s-a implicat și în povestea numirii noului antrenor de la FCSB. Antrenorul a declarat că pe banca tehnică trebuie să vină doar steliști, nu rapidiști sau dinamoviști, iar Gigi Becali pare să fi ascultat de sfatul său. L-a numit pe Mihai Teja, în detrmientul lui Dan Alexa și lui Marius Șumudică.

Olăroiu a obținut cea mai mare performanță din istoria FCSB, calificând echipa în semifinalele Cupei Uefa în 2006.