Fotbal intern

Propunere de atacant la FCSB în locul lui Ante Vukusic: ”Merită și el 15-20 de minute”

08.03.2021 | 08:31
Propunere de atacant la FCSB in locul lui Ante Vukusic Merita si el 1520 de minute
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ilie Dumitrescu este dezamăgit de prestațiile lui Ante Vukusic la FCSB și îi propune lui Toni Petrea un atacant de 18 ani aflat în curtea ”roș-albaștrilor”.

Formația lui Gigi Becali a câștigat chinuit în prelungiri întâlnirea cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, și astfel rămâne lider în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Punctul nevralgic al bucureștenilor în reprezintă în continuare atacantul de careu, iar ultima propunere pentru acest post este tânărul Andrei Istrate de la echipa a doua.

Ante Vukusic dezamăgește la FCSB, iar Ilie Dumitrescu are o propunere de atacant

Ilie Dumitrescu pare că s-a lămurit în privința atacantului croat Ante Vukusic, pe care l-a criticat pentru prestația din meciul cu Gaz Metan, și le propune celor de la FCSB să încerce să-i dea minute tânărului Andrei Istrate.

ADVERTISEMENT

”A fost o fază cu Vukusic, când putea să finalizeze, dar a preferat să joace simplu și să paseze. Este o presiune, a fost adus ca număr 9, i s-au dat 60 de minute. Ar trebui să-și intre în rol și să pună probleme și să facă diferența”, a declarat fostul internațional la emisiunea Digi Sport Special.

”Mi-aduc aminte de un jucător de la juniori, Istrate. A intrat și a dat un gol, nu l-am mai văzut. Era un jucător masiv, puternic, care a marcat atunci la Iași cu capul, când i s-a dat șansa”, a continuat fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Istrate, adus la pachet cu alți 5 jucători de la Școala Ardealul

”Era atunci când aveau probleme mari de lot.  S-a dat șansă la toată lumea, poate câteva minute, 15-20 de minute merită și el. Dacă mai este la Academie. Are 18 sau 19 ani”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Atacantul Andrei Istrate, în vârstă de 18 ani a jucat doar 28 de minute pentru FCSB în acest sezon, în meciul cu Poli Iași, când a și marcat un gol. Jucătorul a fost adus de FCSB în februarie 2020 de la Școala Ardealul, împreună cu alți cinci juniori, iar Gigi Becali a plătit 100.000 de euro pentru ei.

ADVERTISEMENT

Căpitanul Florin Tănase, care a salvat-o din nou pe FCSB cu golul târziu reușit în poarta celor de la Gaz Metan, a revenit asupra faptului că este folosit în unele momente ca atacant și a dezvăluit că nu-i place să joace pe acest post.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 1,42 este cota pentru “peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT