Cele mai citite

Propunere fantezistă din partea unui campion mondial! ”Ar trebui să avem locul garantat”

Italia nu a digerat încă ratarea calificării la Cupa Mondială din vara viitoare, iar un fost campion mondial a venit cu o propunere fantezistă.
03.12.2017 | 10:06
Propunere fantezistă din partea unui campion mondial! ”Ar trebui să avem locul garantat”

Fostul selecţioner al ”squadrei azzurra”, Marcello Lippi, campion mondial în 2006, propune că marile puteri ale fotbalului din Europa şi America de Sud să fie calificate automat la turneele finale.

”Propun ca opt echipe din Europa şi opt din America de Sud să fie calificate automat la Cupa Mondială. O Cupă Mondială nu este completă fără echipe puternice. Trebuie să respectăm faptul că, prin tradiţie, Cupa Mondială a găzduit confruntări între superputeri mondiale”, a spus Lippi.

Propunerea lui Lippi pare fantezistă

Propunerea lui Marcello Lippi este una fantezistă şi este greu de crezut că va fi luată în calcul de FIFA. Ea venit după ce reprezentativa Italiei a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, fiind învinsă de echipa naţională a Suediei în baraj.

Marcello Lippi, în vârstă de 69 de ani, a condus formaţia Italiei în două rânduri, 2004-2006 şi 2008-2010. Începând din octombrie 2016, el ocupă funcţia de selecţioner al naţionalei Chinei, dar nu a reuşit calificarea la turneul final din Rusia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri