Premier League

Propunere inedită pentru Premier League! Meciurile din Anglia s-ar putea juca pe o insulă

19.05.2020 | 16:23
Propunere inedita pentru Premier League Meciurile din Anglia sar putea juca pe o insula
ADVERTISEMENT

Ministrul şef din al insulei Guernsey are o propunere inedită pentru desfășurarea meciurilor din Premier League și anume ca acestea să se dispute pe micuța insulă situată în Canalul Mânecii, unde coronavirusul a fost eradicat.

Meciurile din Premier League s-ar putea juca pe o insulă

Gavin St Pier, ministrul insulei Guernsey, are o propunere inedită pentru reluarea meciurilor din Premier League, mai ales că nu există niciun risc de infectare cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Ar putea fi o posibilitate. Guernsey a eradicat coronavirusul. Toţi fotbaliştii vin aici, stau în carantină 14 zile, după care termină campionatul aici.

Dacă cineva este interesat, sunt sigur că putem avea un important dialog despre acest lucru şi cum să executăm planul în cea mai sigură formă. Este un pic complicat şi puţin fantezist, dar nu se ştie niciodată”, a mai spus ministrul insulei Guernsey.

ADVERTISEMENT

Insula Guernsey a devenit celebră pentru faptul că Victor Hugo a scris romanul „Les Miserables”, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, dar și pentru că în apropierea ei a fost găsită epava avionului care trebuia să-l transport pe Emiliano Sala la Cardiff.

Premier League a fost „atins” de coronavirus

Premier League a avut parte de mai multe cazuri de fotbaliști care s-au infectat cu coronavirus, trei dintre aceștia fiind de la Brighton, echipa lui Tudor Băluță și Florin Andone.

ADVERTISEMENT

„Este cu siguranță ceva ce ne îngrijorează. Din păcate, am aflat că un al treilea jucător a fost testat pozitiv ieri.

Așa că în ciuda tuturor măsurilor pe care le-am adoptat în ultimele săptămâni, în care jucătorii nu au fost implicați în nicio sesiune de pregătire, tot am primit astfel de vești proaste.

ADVERTISEMENT

Cred că e momentul potrivit ca mai multe cluburi să găsească această situație îngrijorătoar” a declarat Paul Barber, șeful lui Brighton, pentru Sky Sport News.

Totodată, echipele din Anglia nu sunt de acord să joace pe stadioanele care au fost folosite drept centre de tratare ale bolnavilor infectați cu coronavirus, aceștia respingând categoric propunerea Federației Engleze de Fotbal.

ADVERTISEMENT
Tags: