Sport

Propunere pentru un transfer din SuperLiga pentru Gigi Becali la FCSB: “A avut o creștere incredibilă în ultimele 6 luni. Va ajunge fotbalist”. Video exclusiv

Gigi Becali a primit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici, o propunere pentru transferul unui fotbalist din SuperLiga la FCSB.
27.01.2023 | 11:34
Propunere pentru un transfer din SuperLiga pentru Gigi Becali la FCSB A avut o crestere incredibila in ultimele 6 luni Va ajunge fotbalist Video exclusiv
Gigi Becali a primit o propunere pentru un transfer din SuperLiga. Sursă foto: Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a revenit în lupta pentru locurile fruntașe din SuperLiga, iar pentru roș-albaștrii urmează duelul de pe Arena Națională cu Farul, duminică, 29 ianuarie, ora 19:00. Gigi Becali a primit o propunere în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pentru transferul lui Rareș Pop, de la UTA Arad.

Partea bună a lui Gigi Becali, dezvăluită de Andrei Vochin: „Este principalul sponsor al SuperLigii”

Este cunoscut faptul că Gigi Becali se implică în deciziile tehnice din meciurile celor de la FCSB, iar patronul din Pipera nu se ferește să recunoască acest aspect. Andrei Vochin, prezent în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, a mărturisit, în ciuda faptului că se implică la echipă, că Gigi Becali este principalul sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT

„Partea bună a lui Gigi Becali e că, în afară de faptul că plătește la timp, este principalul sponsor al SuperLigii. Dincolo de partenerii pe care îi are SuperLiga, Gigi Becali este cel care prin transferurile pe care le face finanțează anumite cluburi în diverse momente. El reinvestește banii câștigați în fotbalul românesc. 

Nu știu dacă este foarte bine pentru echipa lui, pentru că nu își lărgește orizontul de cumpărare de jucători spre alte campionate, dar cam tot ce e mai bun în SuperLiga și mai tânăr, are și țelul ăsta, ajunge la FCSB”, a declarat Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Rareș Pop, jucătorul propus lui Gigi Becali la FCSB: „Va ajunge fotbalist”

În vârstă de 17 ani, Rareș Pop a jucat în 11 partide pentru UTA Arad în actualul sezon, reușind să înscrie un gol și să ofere o pasă decisivă. Monitorizat de Andrei Vochin pentru selecționatele mai mici ale României, oficialul FRF este de părere că la un moment dat jucătorul crescut la academia arădenilor va ajunge la FCSB.

„Chiar mă uitam pe jucătorii tineri, mie-mi place foarte mult, care a crescut în ultimul timp, se numește Rareș Pop de la UTA Arad. Chiar mă gândeam când se va transfera la FCSB dacă va fi atent în continuare la tinerii jucători. 

ADVERTISEMENT

Este născut în 2005, a avut o creștere incredibilă în ultimele șase luni. Este un fotbalist care are tehnicitate peste medie, mobilitate foarte bună.

E foarte inteligent în joc pentru vârsta lui și mai are o calitate care mă face să cred că va ajunge fotbalist. Are tupeul pozitiv în joc. Își asumă lucruri în joc”, a spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Rares Pop a fost convocat la naționala României U20 pentru amicalele cu Italia și Polonia

Evoluțiile consistente ale lui Rareș Pop l-au propus pe tânărul fotbalist la naționala U20, unde a fost convocat de Daniel Pancu în luna noiembrie a anului trecut pentru amicalele cu Italia și Polonia.

„Este crescut la academia de la Arad. Este aripă laterală, cred că poate să joace și în spatele vârfului.

Dacă joci în 4-2-3-1 poate să joace în orice poziție. Mă gândesc că dacă este (n.r. Gigi Becali) cu ochii pe jucătorii tineri va investi acolo”, a mai spus Andrei Vochin, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT