Fotbal intern

Propunerea lui Giovanni Becali pentru banca naționalei României: „E singura soluție!”

03.04.2021 | 11:10
Propunerea lui Giovanni Becali pentru banca nationalei Romaniei E singura solutie
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a vorbit despre situația de la echipa națională României și crede că există o singură soluție viabilă pentru banca tehnică a „tricolorilor”.

Impresarul consideră că Victor Pițurcă, Dan Petrescu, Marius Șumudică, Cosmin Olăroiu sau Gică Hagi nu vor accepta o propunere din partea FRF-ului.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali crede însă că Adrian Mutu poate fi noul selecționer al României, în cazul în care Mirel Rădoi își va da demisia de la națională.

Giovanni Becali are o propunere pentru naționala României

Giovanni Becali a vorbit despre posibilele opțiuni pentru naționala României, însă crede că doar Adrian Mutu ar putea accepta o propunere din partea FRF:

ADVERTISEMENT

„Problema e că Federația nu are banii necesari de antrenori, singura soluție și care ar accepta o astfel de propunere e Adi Mutu.

Pițurcă nu merge nici pe 1.500.000 de euro pe an la națională, pentru că trebuie să facă reconstrucție.

ADVERTISEMENT

Hagi dacă nu are libertate și un salariu mare, n-ar accepta. El e Hagi totuși, el vrea să fie manager la națională, nu să accepte intervenții”.

„Dacă avea un alt comportament, Șumudică era demult selecționer”

„Șumudică dacă ar fi avut un alt comportament decât cel din Turcia, cred că ar fi fost selecționer mult mai mult înaintea altora. Îmi pare rău de el, dacă își schimbă comportamentul ar avea mai mult de câștigat. E o propunere de luat în seamă.

ADVERTISEMENT

Olăroiu nu acceptă echipa națională. El are bani, vrea bani în continuare și nu cred că o să vină.

Dan Petrescu ar fi o soluție ideală, ar putea veni pe 600-700.000 de euro pe an. Dar același lucruri, el vrea să facă, să conceapă strategia”, a mai spus Giovanni Becali la TV TelekomSport.

„Rădoi dacă era băiat deștept, trebuia să își dea demisia după meciul cu Islanda, el a crezut prea mult în echipa de tineret”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT