Fotbal intern

Propunerea originală a lui Marin Barbu, coşmarul lui Dinamo, pentru fotbalul românesc: „Nu le mai dai bere şi cumperi trei sticle de spirt!”

27.04.2020 | 17:49
Propunerea originala a lui Marin Barbu cosmarul lui Dinamo pentru fotbalul romanesc Nu le mai dai bere si cumperi trei sticle de spirt
ADVERTISEMENT

Marin Barbu, antrenorul lui Sepsi II, are o propunere originală pentru echipele din ligile inferioare din România și anume ca jucătorii să nu mai primească bere după meci, pentru a se cumpăra trei sticle de spirt la stadioane.

Propunerea originală a lui Marin Barbu pentru fotbalul din România

Marin Barbu este antrenorul lui Sepsi II, formație care se luptă pentru promovarea în liga a treia și a venit cu o propunere unică pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Hai, domle’, ce probleme să fie. După fiecare meci de Liga a 4-a se dau două- trei lăzi de bere băieților. Gata, nu le mai dai bere şi cumperi trei sticle de spirt pentru stadion și ai rezolvat problema”, a declarat „Magiun” Barbu.

„Pot fi și reguli mai dure!”

Marin Barbu a vorbit despre restricțiile care vor fi și în fotbal, din cauza pandemiei de coronavirus: „Arbitrii vor avea un rol important atunci când se vor relua meciurile.

ADVERTISEMENT

Vor fi ceva probleme la început, pentru că jucătorii vor dori să se bucure împreună, din instinct, după un gol. Pot fi și reguli mai dure, cu fotbaliști obligați să poartă măști”.

„Nu e convenabil, dar decât să nu joci! Să dea Dumnezeu să putem relua fotbalul”, a mai spus Marin Barbu, fostul antrenor al Forestei Fălticeni din celebrul meci cu Dinamo 4-5, pentru monitorulexpres.ro.

ADVERTISEMENT

FIFA propune ca echipele să facă 5 schimbări în perioada pandemiei de coronavirus

FIFA a propus ca echipele să aibă la dispoziție cinci schimbări în perioada pandemiei de coronavirus, pentru a evita accidentărilor fotbaliștilor care vor fi suprasolicitați cu multe meciuri pe săptămână.

Fiecare echipă ar avea posibilitatea să folosească cinci schimbări în timpul unui meci, cu posibilitatea unei schimbări adiţionale în prelungiri, unde este cazul”, se arată în comunicatul FIFA.

ADVERTISEMENT

FIFA a precizat că înlocuirile ar urma să fie făcute în trei intervale, plus cel de la pauză.