Sport

Sorin Cârțu se revoltă după ultimele restricții: „Nu e normal să ne aduci pe aceeași linie cu niște ignoranți”

Situația de la FCSB, unde există un focar de COVID-19, este tot mai gravă, iar președintele Universității Craiova nu înțelege de ce unei echipe ar trebui să-I fie amânat un meci din cauza faptului că are accidentați în lot.
22.10.2021 | 23:05
Situația de la FCSB, unde există un focar de COVID-19, este tot mai gravă, iar președintele Universității Craiova nu înțelege de ce unei echipe ar trebui să-I fie amânat un meci din cauza faptului că are accidentați în lot.
ADVERTISEMENT
22-10-2021
20:08

Sorin Cârțu se revoltă după ultimele restricții

Sorin Cârțu s-a revoltat împotriva restricțiilor date recent: „Nu e normal să ne aduci pe aceeași linie cu niște ignoranți, care oricum râd de noi când ne întâlnim și spun că o să murim de la vaccin.

Nu mi se pare normal să faci așa ceva, să închizi totul chiar și pentru cei care au ascultat, care s-au vaccinat. Nu e normal să se închidă totul pentru toți din cauza unor ignoranți”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

FCSB are, în acest moment, doar 11 jucători valizi în lot, motiv pentru care a cerut amânarea meciurilor cu Farul, de duminică, programat în etapa a 13-a a Ligii I, dar și cel cu FC Voluntari, de miercuri, în optimile Cupei României.

Sorin Cârțu nu înțelege reticența față de vaccinare

În acest context, fostul mare jucător al Universității Craiova este de părere că partida de la finele acestei săptămâni ar trebui amânată doar dacă echipa bucureșteană nu are suficienți jucători exclusiv din cauza COVID-19, fără a fi puși la socoteală fotbaliștii accidentați.

ADVERTISEMENT

Apropo de amânări, mie mi se pare normal să amâne dacă sunt bolnavi de COVID-19, dar dacă nu sunt bolnavi de COVID, cum să amâni meciul din cauza accidentărilor?

Vizavi de vaccinați, nevaccinați, având în vedere tot ce se întâmplă de vreo doi ani încoace, e mult mai bine dacă ești vaccinat, se observă acest lucru. Nu înțeleg de ce reticența asta.

ADVERTISEMENT

Cei contra vaccinării sunt așa din cauza fake-urilor. Mie mi se pare o greșeală la nivel de stat. Statul este preocupat pentru a opri pandemia asta, iar toți bugetarii trebuie să fie vaccinați. Nu-l primești la muncă, iar dacă stă acasă nu trebuie plătit.

De vină este și clerul, partea asta cu popii, sunt foarte mulți oameni apropiați, care cred în asta. Medicii, profesorii n-ar trebui să se prezinte într-un loc fără să fie vaccinați”, a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este în categotia celor care se opun imunizării

Recent, Gigi Becali a declarat, la Realitatea TV, că se va supăra pe jucătorii antrenați de Eduard Iordănescu dacă aceştia vor lua decizia să se vaccineze antiCovid. În plus, el a venit cu o teorie de-a dreptul halucinantă.

Dacă se vaccinează, mă supăr pe ei! Nu vreau să se vaccineze. Eu sunt om, nu mă fac ‘trans-om’. Să bag o substanță care să mă modifice genetic?! Eu cred în cercetătorii care zic că vaccinul nu e bun. Să vedem ce va fi peste 2-3 ani.

ADVERTISEMENT

Eu nu mă vaccinez. Le-am zis jucătorilor: ‘Dacă nu vreți să faceți copii, vaccinați-vă’. Dacă vin cu pistolul la capul meu și îmi zic să mă vaccinez, tot nu mă vaccinez. Sunt și jucători care s-au vaccinat.

Cred că Budescu, Haruț și încă unul ieri s-a mai vaccinat. Crețu, cred, sau Vali Gheorghe”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Realitatea Sportivă de pe postul Realitatea TV.

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CS Mioveni: 6,00 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT