Life

“Prostii! Îmi văd de treaba mea”. Ce spune Ilie Năstase despre divorțul de Ioana, a cincea soție. Exclusiv

Ilie Năstase a început ziua cu telefonul mobil sunându-i non-stop, auzind la celălalt capăt "al firului" întrebarea: Divorțați de Ioana?
20.10.2021 | 15:38
Prostii Imi vad de treaba mea Ce spune Ilie Nastase despre divortul de Ioana a cincea sotie Exclusiv
Ilie Năstase face declarații despre despărțirea de Ioana Năstase. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase (75 ani) se află, din nou, în atenția presei, după ce soția sa, Ioana (45 ani), a făcut public un mesaj în care dă se înțeles că mariajul cu fostul tenismen a ajuns la final. Ce s-a întâmplat? FANATIK a aflat că între cei doi soți au avut loc, în ultima vreme, mai multe episoade neplăcute, fapt pentru care a cincea soție a lui Nasty a decis să pună punct căsniciei. Nu este la prima tentativă, însă ruptura anunțată acum pare definitivă și sunt mari șanse  să se încheie cu semnarea actelor de divorț.

Ilie Năstase, în pragul celui de-al cincilea divorț

Din aprilie 2019, când Ilie Năstase și Ioana Simion au semnat actele la Starea Civilă, și până în prezent, a cincea căsnicie a lui Nasty a devenit extrem de “zgomotoasă”. Cunoscut pentru generozitate atunci când vine vorba de femeile din viața sa, dar și pentru temperamentul recalcitrant, Năstase a fost acuzat de Ioana, în mai multe rânduri, de agresivitate, însă – tot ea – a decis să-l ierte și să-i mai dea o șansă.

ADVERTISEMENT

Așa explica faptul că, la începutul anului suna la 112 și chema Poliția acasă, acuzând acte de violență, iar trei săptămâni mai târziu sărbătoreau împăcarea la un restaurant de fițe din București. A mai curs puțină miere, până în martie când, defilând ca pe podium, Ioana Năstase și-a făcut apariția la Judecătoria Hârșova, din județul Constanța, într-un Bentley în valoare de aproape 250.000 de euro primit cadou de la nimeni altul decât Nasty.

Conform informațiilor apărute la vremea respectivă, cei noi nu s-au înțeles să divorțeze la notar, iar Ilie Năstase i-ar fi cerut înapoi toate cadourile, de la mașina de lux, până la pantofii și gențile de mii de euro cu care bruneta se lăuda la fiecare ieșire publică.

ADVERTISEMENT

Soția lui Ilie Năstase, mesaj prin care anunță despărțirea

După alte câteva săptămâni, cei doi s-au împăcat din nou, s-au mai bucurat de câteva momente plăcute în cuplu, de altele tensionate, apoi au participat împreună la cununia Simonei Halep, unde Ioana a făcut senzație cu apariția ei. Ulterior, au sărbătorit ziua de naștere a Ioanei, la Constanța, iar tenismenul mărturisea pentru FANATIK că, deși nu a avut timp să-i cumpere cadou soției, o să se revanșeze când ajung în București.

“Atunci o să îi cumpăr ceva frumos, preţios. Nu mă ratează Ioana. Îşi alege ea ce vrea.”, spunea fostul tenismen. De atunci, tăcere… Până aseară, când Ioana Năstase a anunțat public că răbdarea ei a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

Ioana Năstase: “Răbdarea mea a luat sfârșit”

“Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit! Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele, răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!

În toată această perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați, iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat greșit, alții mi-ați acordat înțelegere și mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat să lupt, crezând și sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înțelegeți că în acesta perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!! Vă mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, este mesajul publicat, aseară, de Ioana Năstase pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Fără să menționeze numele celebrului soț, Ioana și-a ales atent cuvintele, iar FANATIK a aflat că, de fiecare dată când vrea să-i transmită un ultimatum lui Ilie Năstase, se folosește de resursele puse la dispoziție de rețelele de socializare. O persoană din anturajul celor doi ne-a dezvăluit că principalul motiv pentru ca Ioana vrea să divorțeze este faptul că nu a reușit să-l schimbe pe Ilie Năstase și nu are parte de viața liniștită, lipsită de griji, pe care și-o dorește. Interesant este faptul că anunțul Ioanei vine după ce, zilele trecute, Ilie Năstase declara public, mai în glumă, mai în serios că și-ar dori un copil cu actuala soție.

„Eu îmi doresc multe şi nu ştiu dacă se poate realiza, dar suntem dornici să facem un copil. Deocamdată nu s-a întâmplat, încercăm. Vor zice ăştia că sunt Superman! Vedem ce putem face şi dacă există posibilitatea. Dacă e fată, nu ştiu dacă o fac următoarea Simona Halep, depinde de ea! Eu vreau să o fac”, a declarat Ilie Năstase în cadrul emisiunii „La Măruţă”.

Primele declarații ale lui Ilie Năstase, despre despărțirea de soție

Contactat de FANATIK, Ilie Năstase ne-a mărturisit că s-a “săturat de prostiile” soției și este mai îngrijorat de situația pandemică din țară decât de starea lui civilă. Fostul tenismen ne-a spus că, încă de la prima oră a zilei, telefonul îi sună încontinuu și preferă să o lase pe cea care a declanșat subiectul să îl și încheie.

“Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă!

Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.”, a declarat Ilie Năstase, astăzi, pentru FANATIK. 

Tenismenul a preferat să păstreze discreția în privința separării de soție, însă a dat de înțeles că nu mai locuiește cu aceasta și nu a vorbit cu ea în ultimele ore. Fanatik a contactat-o și pe Ioana Năstase, dar, până la publicarea articolului, a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la depunerea actelor de divorț.

 

ADVERTISEMENT
Tags: