News

Prostituatele din Italia, obligate să poarte veste reflectorizante şi pantaloni. Ce amenzi riscă dacă nu se supun

Prostituatele din Italia vor fi fortate sa renunte la fustele mini si bluzele foarte decoltate in favoarea pantalonilor si a vestelor reflectorizante, pentru a evita accidentele pe autostrada....
19.08.2015 | 16:30
Prostituatele din Italia obligate sa poarte veste reflectorizante si pantaloni Ce amenzi risca daca nu se supun

Prostituatele din Italia vor fi fortate sa renunte la fustele mini si bluzele foarte decoltate in favoarea pantalonilor si a vestelor reflectorizante, pentru a evita accidentele pe autostrada.

Femeile care practica prostituatia in fiecare noapte pe o autostrada aglomerata din Milano risca o amenda de 500 de euro daca refuza sa poarte vestimentatia impusa de autoritati, relateaza Daily Mail.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Oficialii din orasul Spino d’Adda spun ca prostituatele provoaca probleme in trafic, pe ruta Milano-cremona, si ar trebui sa fie tratate ca si muncitori in constructii.

Potrivit The Independent, aproximativ 15.000 de prostituate s-au adunat in regiunea Milano dupa ce numerosi turisti au venit in zona pentru a participa la Targul Expozitional din Milano 2015.

ULTIMA ORA! Anunţul care ZGUDUIE lumea showbizului! Cele două SUPER vedete DIVORŢEAZĂ! Scandal URIAŞ pe avere!!! Copiii, ÎN LACRIMI!

“Prostituatele ar trebui tratate ca fi angajatii care lucreaza la constructia drumurilor si ar trebui obligate sa poarte haine care sa le faca mai vizibile”, a declarat Luciano Sinigaglia, viceprimar al orasului Spino d’Adda. Potrivit acestuia, cele care sunt prinse de doua ori fara hainele potrivite, vor fi duse la sectia de politia.

FOTO DE ULTIMA ORA!!! SIMONA HALEP, IN COSTUM DE BAIE!!! A SARBATORIT VICTORIA  LA PISCINA!!! CE BINE ARATA CAMPIOANA NOASTRA!!! 

Noile reguli ar putea intra in vigoare din septembrie.

In 2010, prostituatele de la o strada de langa orasul spaniol Els Alamus, din Catalonia, au fost obligate de politie sa poarte veste reflectorizante pentru a preveni accidentele.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Tags: