News

Prostul obicei al turistului la all-inclusive. Ce a făcut o femeie pentru a-și găsi loc la piscină printre prosoapele lăsate pe șezlong

O turistă a dezvăluit cum a revoluționat sistemul de ”rezervări” ale șezlongurilor de la piscină la un hotel all-inclusive, prin intermediul prosoapelor lăsate cu o seară înainte.
04.06.2023 | 19:27
Prostul obicei al turistului la allinclusive Ce a facut o femeie pentru asi gasi loc la piscina printre prosoapele lasate pe sezlong
O turistă a schimbat regula prosopului de pe șezlongul de la piscina unui hotel all inclusive / Foto: Hepta (simbol)
ADVERTISEMENT

Nu există turist care să fi trecut pragul unui hotel all-inclusive, și care să nu fi remarcat modul în care se fac ”rezervări” la șezlongurile oferite gratuit, la piscină.

Concurență mare pe locurile bune de la piscină, la hotelurile all-inclusive

Astfel, cei care vor un loc la marginea apei, își lasă prosopul de la prima oră a dimineții sau chiar cu o seară înainte pe scaunul respectiv. Astfel, șezlongurile rămân ocupate toată ziua, deși ”proprietarii” le ocupă doar câteva ore.

ADVERTISEMENT

O turistă revoltată de acest prost obicei al consumatorilor de vacanțe all-inclusive a decis să schimbe regula jocului și să-i facă pe oameni să renunțe la această tradiție.

Femeia, care locuiește în Marea Britanie, spune că a vrut să se bucure de o experiență relaxantă la all-inclusive, însă și-a dat seama că majoritatea turiștilor văd această vacanță doar ca pe o competiție pentru un loc cât mai bun la soare.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre cei care își lasă prosopul pe șezlong nici măcar nu mai vin la piscină

După trei zile în care a ”studiat fenomenul”, femeia a realizat că mulți dintre cei care își lăsau prosoapele în timpul nopții, nici măcar nu aveau intenția să stea la piscină.

Turista de all-inclusive a povestit pe o platformă socială că, la un moment dat, a decis să ocupe un șezlong deja ”rezervat” cu prosop, însă după vreo patru ore, la locul cu pricina, a apărut un cuplu mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

Cum a rezolvat turista problema ”rezervărilor” de la piscina hotelului all-inclusive

”Asta m-a enervat teribil, așa că în ziua următoare m-am dus să iau prosoapele de pe fiecare șezlong nesupravegheat după micul dejun și apoi m-am dus să privesc haosul de pe balcon.

Mulți, mulți oameni s-au plâns și până la sfârșitul săptămânii a existat un semn că prosoapele nesupravegheate vor fi îndepărtate. Misiune îndeplinită cu succes!”, a povestit femeia, citată de România TV.

ADVERTISEMENT

Postarea turistei a stârnit reacții diverse din partea internauților. În timp ce majoritatea a felicitat-o pentru inițiativă, au fost și voci care i-au transmis că, dacă își dorește neapărat un loc bun la piscina unui hotel all-inclusive, ar trebui să se trezească mai devreme decât ceilalți turiști.

ADVERTISEMENT
Tags: