News

Protest al oamenilor care nu cred în COVID-19! Imagini tulburătoare postate de un doctor

02.01.2021 | 17:24
Protest al oamenilor care nu cred in COVID19 Imagini tulburatoare postate de un doctor
ADVERTISEMENT

Un protest al oamenilor care nu cred în COVID-19 a avut loc în fața Spitalului Sfântul Toma, Marea Britanie, chiar în noaptea de Revelion. Mai multe imagini au fost postate de un medic rezident, acesta spunând că își dorește ca toți cei din stradă să poată vedea ravagiile făcute de Covid 19.

Protestatarii erau nemulțumiți de „păcăleala covid”, dar și de măsurile de blocare luate de autorități. Medicul Matthew Lee a postat imagini în care se vede că nimeni nu poartă mască de protecție și nu există nici distanțare socială

ADVERTISEMENT

Piers Morgan a numit scenele „dezgustătoare”, în timp ce alții au criticat „covidiotii” pentru prostia lor fără sens.

Protest al oamenilor care nu cred în coronavirus

Lee și-a exprimat, de asemenea, dezgustul, dar a spus că este „în mare parte frânt”. „Mi-aș dori ca oamenii să poată vedea cantitatea de COVID 19 și moartea în spitale și sacrificiile pe care le fac lucrătorii din domeniul sănătății”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că Marea Britanie a înregistrat în ultimele 24 de ore alte 53.285 de cazuri de coronavirus, precum și 613 decese.

Deși a scăzut ușor față de cifra de joi, atunci când au fost doar 55.892 de cazuri, cel mai mare număr înregistrat vreodată, este în continuare a cincea zi consecutivă în care țara a raportat peste 50.000 de noi infecții

ADVERTISEMENT

Noile cifre apar pe fondul mai multor avertismente. Autoritățile transmit că personalul de urgență se afla la „limita de luptă”, pe măsură ce cazurile continuă să se dezvolte.

Adrian Boyle, vicepreședinte al Colegiului Regal de Medicină de Urgență, a declarat că oamenii sunt „obosiți, frustrați și sătui”, în timp ce Saffron Cordery, director executiv adjunct al furnizorilor de NHS, a declarat că următoarele săptămâni vor fi „dificil de gestionat”.

ADVERTISEMENT

„Cum va fi în următoarele câteva luni? Nu știu, sunt îngrijorat. Suntem foarte mult la stațiile de luptă, în spitale. Vor fi creșteri de moral pe termen scurt, dar oamenii sunt obosiți, frustrați și sătui, așa cum este toată lumea, indiferent dacă lucrează sau nu în spital. Oamenii care merg la medicină de urgență se așteaptă să fie dificil din când în când. Există o adevărată îngrijorare cu privire la epuizare”, a mai spus acesta.

 

ADVERTISEMENT