ADVERTISEMENT
News

Protest al oamenilor care nu cred în COVID-19! Imagini tulburătoare postate de un doctor

Autor: Alexandru Năstase | 02.01.2021 | 17:24
Protest al oamenilor care nu cred în COVID-19! Imagini tulburătoare postate de un doctor
Protestul a avut loc chiar în ultima zi a anului. Sursa foto - captură twitter

Un protest al oamenilor care nu cred în COVID-19 a avut loc în fața Spitalului Sfântul Toma, Marea Britanie, chiar în noaptea de Revelion. Mai multe imagini au fost postate de un medic rezident, acesta spunând că își dorește ca toți cei din stradă să poată vedea ravagiile făcute de Covid 19.

ADVERTISEMENT

Protestatarii erau nemulțumiți de „păcăleala covid”, dar și de măsurile de blocare luate de autorități. Medicul Matthew Lee a postat imagini în care se vede că nimeni nu poartă mască de protecție și nu există nici distanțare socială

Piers Morgan a numit scenele „dezgustătoare”, în timp ce alții au criticat „covidiotii” pentru prostia lor fără sens.

ADVERTISEMENT

Protest al oamenilor care nu cred în coronavirus

Lee și-a exprimat, de asemenea, dezgustul, dar a spus că este „în mare parte frânt”. „Mi-aș dori ca oamenii să poată vedea cantitatea de COVID 19 și moartea în spitale și sacrificiile pe care le fac lucrătorii din domeniul sănătății”, a spus el.

Vă reamintim că Marea Britanie a înregistrat în ultimele 24 de ore alte 53.285 de cazuri de coronavirus, precum și 613 decese.

ADVERTISEMENT

Deși a scăzut ușor față de cifra de joi, atunci când au fost doar 55.892 de cazuri, cel mai mare număr înregistrat vreodată, este în continuare a cincea zi consecutivă în care țara a raportat peste 50.000 de noi infecții

Noile cifre apar pe fondul mai multor avertismente. Autoritățile transmit că personalul de urgență se afla la „limita de luptă”, pe măsură ce cazurile continuă să se dezvolte.

ADVERTISEMENT

Adrian Boyle, vicepreședinte al Colegiului Regal de Medicină de Urgență, a declarat că oamenii sunt „obosiți, frustrați și sătui”, în timp ce Saffron Cordery, director executiv adjunct al furnizorilor de NHS, a declarat că următoarele săptămâni vor fi „dificil de gestionat”.

„Cum va fi în următoarele câteva luni? Nu știu, sunt îngrijorat. Suntem foarte mult la stațiile de luptă, în spitale. Vor fi creșteri de moral pe termen scurt, dar oamenii sunt obosiți, frustrați și sătui, așa cum este toată lumea, indiferent dacă lucrează sau nu în spital. Oamenii care merg la medicină de urgență se așteaptă să fie dificil din când în când. Există o adevărată îngrijorare cu privire la epuizare”, a mai spus acesta.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!