Protest anunţat chiar în ziua alegerilor de la FRF! ”O să fie circ în sală. Nu am frică”

Filon Stan   
în Fotbal intern
06/04/2018, 14:21
Protest anunţat chiar în ziua alegerilor de la FRF! ”O să fie circ în sală. Nu am frică”

Protest anunţat chiar în ziua când Federaţie Română de Fotbal ăşi va alege preşedintele! Cel care ameninţă cu protestul este Sorin Răducanu, singurul candidat la preşedinţia FRF respins de Comisia de Validare. Dosarele lui Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Ilie Drăgan şi Marcel Puşcaş au fost validate pentru alegerile de pe 18 aprilie.

Sorin Răducanu, care nu a strâns nicio adeziune, este decis să conteste alegerile FRF şi a declarat că va veni la sediul Federaţiei cu mai mulţi prieteni, în ziua alegerilor, pentru a protesta.  ”Susţin în continuare că alegerile sunt ilegale. Sunt hotărâri judecătoreşti în care se spune «Comitetul Executiv al FRF nu este validat». Adică nu poate lua decizii! Cum să convoace Adunarea Generală? Hai să intrăm în normalitate.

Răducanu ameninţă cu circ. ”O să fie circ în sală. Nu am frică”

Trebuie să depun contestaţia până marţi la ora 13.00. Da, nu am cele cinci adeziuni. Dar de ce a spus Burleanu că e nevoie de cinci, când pe vremea lui Mircea Sandu aveai nevoie doar de una? Nu am frică, pot să mă dea în judecată, o să mă lupt cu ei până la capăt. O să fie circ în sală. Nu am voie înăuntru, dar voi fi afară. O să protesetez! Vin şi cu câţiva prieteni şi o să scriu cu creta pe asfalt în faţa Federaţiei că alegerile sunt ilegale”, a spus Sorin Răducanu pentru Prosport.

Închide ×