ADVERTISEMENT
News

Protest AUR împotriva restricțiilor! Manifestanți aduși din țară cu autocarele

Autor: Alexandru Năstase | 10.04.2021 | 16:38
Protest AUR împotriva restricțiilor! Manifestanți aduși din țară cu autocarele
Simpatizanți AUR protestează în București. Sursa foto - facebook

Protest AUR împotriva restricțiilor în București. Mai exact, simpatizanții partidului s-au adunat la Piaţa Universităţii, acolo unde se află şi liderul George Simion. Aceștia scandează împotriva măsurilor impuse în contextul pandemiei.

ADVERTISEMENT

Nu e singurul loc unde sunt strânși. Manifestanți s-au adunat și în Piaţa Victoriei. Interesant este că lor li se alătură şi alţi protestatari sosiţi din ţară cu autocarele.

Aceștia vin din zona Bucur Obor, în marş, către centrul Capitalei. ”Oameni de AUR prezenţi astăzi la protestele împotriva restricţiilor impuse de un guvern criminal şi pentru autostrăzile A7 şi A8”, a scris pe Facebook George Simion.

ADVERTISEMENT

Protest AUR împotriva restricțiilor!

Acesta a postat o imagine din Piaţa Universităţii şi una de la manifestaţia pentru autostrăzi în zona Moldovei.
Advertisement

De remarcat că protestatarii de la Piaţa Universiatăţii au drapele tricolore şi afişează un banner pe care scrie ”Libertate”.

ADVERTISEMENT

Dacă ne raportăm la ceea ce se petrece în Piaţa Victoriei atunci trebuie să știți că aici sunt mai puţini manifestanţi. Cei sosiţi cu autocarele afirmă că sunt din Iaşi şi Bacău, poartă drapele, cruci şi icoane. Unii dintre ei declară că îşi vor înapoi ”dreptul de a respira liber” şi revenirea la viaţa normală.

Vă readucem aminte că liderul deputaţilor AUR George Simion a anunţat că va fi depus un proiect de lege în Parlament astfel încât starea de alertă să fie limitată la 90 de zile.

ADVERTISEMENT

„Vom face un an de zile de când se tot prelungeşte starea de alertă şi Parlamentul nu este întrebat. Tocmai de aceea, depunem astăzi acest proiect de lege, pentru ca starea de alertă la 90 de zile să fie votată în Parlament.

Astfel încât să nu poată fi prelungită. Astăzi strângem semnăturile, am cerut sprijin şi de la ceilalţi parlamentari, ne-am dus către cei de la PSD, dar nu au vrut să semneze”, a declarat George Simion.

ADVERTISEMENT

„După cum s-a văzut în ultima săptămână, AUR este singura opoziţie la aceste măsuri de restricţie care nu au nicio justificare. Toată lumea în spaţiul public sesizează că măsurile nu sunt justificate, că nu au o fundamentare, că nu sunt susţinute de specialişti, dar nimeni până acum nu îndrăznea, cel puţin la nivelul Parlamentului, să conteste aceste măsuri.

Nu e nicio problemă, le vom contesta noi. Deputatul AUR de Galaţi Lilian Scripnic a iniţiat o lege pentru a nu mai permite Guvernului să prelungească starea de alertă sine die”, a completat Simion.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!