Protest extrem! Mai multe persoane, în greva foamei în faţa Guvernului

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
21/08/2016, 11:58
Protest extrem! Mai multe persoane, în greva foamei în faţa Guvernului

Protest extrem în Capitală. Câţiva fermieri sunt de patru zile în greva foamei nemulţumiţi de faptul că nu s-au acordat toate subvenţiile în agricultură.

“Am întrerupt protestul început pe 1 august, din faţa Ministerului Agriculturii. Am avut atunci făcute promisiuni, dar probabil numai ca să întrerupem protestul, că până pe data de 15 vor plăti 95% din subvenţiile crescătorilor de animale. Nu au reuşit să plătească decât 60% şi pe lângă faptul că nu au reuşit să plătească decât 60% sunt şi extrem de aroganţi şi de tupeişti. În bătaie de joc ne-au trimis un comunicat în care ne explică că ei au plătit 96,5%. Deci, în concluzie, nu s-a întâmplat lucrul acesta, nu şi-au respectat promisiunea, am reluat protestul întrerupt. Începând cu ora 11:00 sunt în greva foamei în faţa Guvernului, pentru că la Minister (al Agriculturii – n.r.) nu avem ce să mai căutăm. Nu mai am ce să mai caut şi o să vină şi colegii mei imediat şi ei pentru că deja sunt probleme”, a declarat Costel Caraş, unul dintre fermierii care au recurs la greva foamei ca formă de protest faţă de faptul că nu şi-a primit subvenţiile.

El a precizat că nu poate să ofere un număr al celor care vor protesta făcând greva foamei pentru că nu este un protest organizat.

“Am cerut demisia ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, şi a directorului general Horumbă (Nicolae Horumbă, director general al APIA – n.r.). Să se ducă şi să ne lase, la Bruxelles, unde doresc”, a declarat Costel Caraş.

sursa: antena3.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×