Sporturi

Protest fără precedent la Campionatul European de patinaj! Antrenorul Juliei Sauter a ieşit la atac. Video

27.01.2019 | 19:03
Protest fara precedent la Campionatul European de patinaj Antrenorul Juliei Sauter a iesit la atac Video

Protest fără precedent la Campionatul European de patinaj artistic. Julia Sauter s-a clasat pe locul 14, cea mai bună performanţă reuşită de o patinatoare din România la competiţia continentală. Marius Negrea, antrenorul sportivei născute în Germania, a protestat cu această ocazie la adresa conducătorilor sportului românesc.

În momentul în care Julia Sauter aştepta să vadă ce nota a primit, iar camerele TV erau aţintite pe cei doi, Marius Negrea a lansat un atac fără precedent. “Salutări acasă! Fără bani, am venit neplătiţi pentru mondiale. Poate ne ajutaţi şi pe noi cândva, mergem în Japonia (n.r. Campionatul Mondial de patinaj artistic va avea loc în Japonia, în luna martie) pe banii noştri”, a fost mesajul lui Marius Negrea.

Protest fără precedent la Campionatul European de patinaj. Nu este prima oară când atacă MTS

Marius Negrea a lansat un protest fără precedent la Campionatul European de patinaj artistic de la Minsk. Antrenorul Juliei Sauter nu este la primul atac adresat conducătorilor din sportul românesc. “Suntem mulţumiţi, mai ales că facem acest sport numai pe banii noştri, în ultimii cinci ani. Julia Sauter şi cum mine am finanţat toate competiţiile. Reprezentăm România, pe banii noştri. Noi vrem să concurăm pentru România, dar aşteptăm să fim şi noi, un pic de tot, susţinuţi, pentru că nu este corect ceea ce se întâmplă”, declara Marius Negrea la scurt timp după ce Julia Sauter s-a calificat în finala Campionatului European de patinaj artistic.

Julia Sauter s-a născut pe 18 iunie 1997 la Weingarten (Germania) şi evoluează pentru clubul CSU Craiova. Patinatoarea de 21 de ani este la cincea participare la Campionatele Europene şi reprezintă România din sezonul 2011-12. În 2018, nemţoaica s-a clasat pe locul 1 la Jocurile Balcanice organizate la Stara Zagora (Bulgaria).